Visszajátszás

Visszajátszás / 2 hete
Anglia sohasem tudott diadalmaskodni az Eb-ken. Egyszer állt közel hozzá, és a szurkolók azóta is Shearert, Sheringhamet, Venablest, Gazzát, Maccát és azt az őrült nyarat emlegetik.
Visszajátszás / 3 hónapja
Tizenöt éve hunyt el a világvándor, aki annak idején Olaszország királya volt. Évtizedekig csak a szabadkai taxisok tudták, ki az az „olasz Pista bácsi”.
Visszajátszás / 4 hónapja
Lehet, hogy Pablo Escobar a világ egyik legaljasabb bűnözője volt, de a futballért ő is rajongott. Szenvedélye – és főleg pénze – örökre megváltoztatta a kolumbiai labdarúgást.
Visszajátszás / 4 hónapja
Solti-Steinberger Dezső a háttérből szervezte a „Grande Inter” és a ’70-es évek Juventusának sikersorozatát. A 10475-ös számú auschwitzi fogoly hátborzongató története abból az időből, amikor a nagy csapatok játékosai, vezetői és a befolyásos háttéremberek még gyakorta magyarul beszéltek.
Visszajátszás / 5 hónapja
1994-ben szállt partra Angliában, gyűlölködés és „nehézbombázó” főcímek közepette, a következő nyáron az Év játékosaként és kultikus hősként távozott. Jürgen Klinsmann beszél aranyszezonjáról a Spursnél.
Visszajátszás / 5 hónapja
Max Woosnam volt a Manchester City és az angol válogatott csapatkapitánya, remekelt krikettben, zseniális volt golfban, nyert Wimbledont és olimpiát teniszben, összejött a maximum break sznúkerben, és egyszer Charlie Chaplint is megverte pingpongban – egy kenőkéssel.
Visszajátszás / 8 hónapja
Reggelig a kaszinóban, szállodába lopódzó lányok, szunyókálás edzés közben. A körülmények: a csapat a történelmi triplázás után van, tízezer mérföldre otthonról, Steve McClaren gondjaira bízva. Az akkori főszereplők elevenítik fel a felkészülés eseményeit…