Visszajátszás

Visszajátszás / 1 hónapja
A legtöbb brit számára Cantona hazai karriere alig több mint videogyűjtemény a YouTube-on. Pedig pályafutása már azelőtt is siker és botrány elegye volt, hogy átkelt volna a csatornán.
Visszajátszás / 1 hónapja
1973-ban mindössze egy olyan klub volt Manchesterben, ami igazán érdekelte Bestie-t, és az nem a United volt. Az FFT megidézi a Slack Alice-t, a belfasti „második otthonát”, ami végül bukását is eredményezte.
Visszajátszás / 6 hónapja
Jimmy Hogan megérkezett a ködös Albionból, és tisztává varázsolta a magyar futball egét, hogy aztán az ő nyomdokain elindulhassunk a futballnagyhatalommá válás útján.
Visszajátszás / 7 hónapja
Az első világháború kitörésekor néhány rab – köztük neves futballisták – Német­or­szág legkeményebb internálótáborába került. Menekülésüket végül a futballnak köszönhették.
Visszajátszás / 9 hónapja
Szerették volna, hogy játékosaik fittek maradjanak a nyáron, ezért négy angol futballcsapat benevezett az első – és egyetlen – profi baseball­bajnokságba.
Visszajátszás / 9 hónapja
Az ’50-es években az East End egy apró kávézójában gyülekeztek az angol futball leginkább progresszív figurái, és átírták a szigetországi játék történetét. Isten hozott a Cassettariban!