Visszajátszás

Visszajátszás / 4 hónapja
Jimmy Hogan megérkezett a ködös Albionból, és tisztává varázsolta a magyar futball egét, hogy aztán az ő nyomdokain elindulhassunk a futballnagyhatalommá válás útján.
Visszajátszás / 5 hónapja
Az első világháború kitörésekor néhány rab – köztük neves futballisták – Német­or­szág legkeményebb internálótáborába került. Menekülésüket végül a futballnak köszönhették.
Visszajátszás / 7 hónapja
Szerették volna, hogy játékosaik fittek maradjanak a nyáron, ezért négy angol futballcsapat benevezett az első – és egyetlen – profi baseball­bajnokságba.
Visszajátszás / 7 hónapja
Az ’50-es években az East End egy apró kávézójában gyülekeztek az angol futball leginkább progresszív figurái, és átírták a szigetországi játék történetét. Isten hozott a Cassettariban!
Visszajátszás / 8 hónapja
„Gyerekkorom egyik legnagyobb hőse” – ezt a játékosként és edzőként is világbajnok Franz Beckenbauer mondta róla. „Az édesanyám ön és a vetődései miatt ment ki minden vasárnap a meccsre. Engem pedig vitt magával” – ezt egy másik világbajnok,Paul Breitner jegyezte meg neki a liftben, amikor a Bayern München első kupagyőzelmének ötvenedik évfordulóját ünnepelték.