Visszajátszás

Visszajátszás / 4 napja
„Gyerekkorom egyik legnagyobb hőse” – ezt a játékosként és edzőként is világbajnok Franz Beckenbauer mondta róla. „Az édesanyám ön és a vetődései miatt ment ki minden vasárnap a meccsre. Engem pedig vitt magával” – ezt egy másik világbajnok,Paul Breitner jegyezte meg neki a liftben, amikor a Bayern München első kupagyőzelmének ötvenedik évfordulóját ünnepelték.
levéltári futball / 2 hónapja
Csaknem másfél évtizede a labdarúgást kedvelő közönség visszafojtott lélegzettel olvasta a Novák Dezső ügynökmúltjáról szóló híreket, ám eddig még senki sem vette a fáradságot, hogy alaposabban áttanulmányozza a „Nemere” fedőnevű ügynöknek a Történeti Levéltárban található jelentéseit.
visszajátszás / 3 hónapja
Nincs nála népszerűbb játékosa a Real Madridnak, bár harminchét évesen meghalt. Matthäus nem kedveli túlzottan.
Visszajátszás / 4 hónapja
Max Woosnam volt a Manchester City és az angol válogatott csapatkapitánya, remekelt krikettben, zseniális volt golfban, nyert Wimbledont és olimpiát teniszben, összejött a maximum break sznúkerben, és egyszer Charlie Chaplint is megverte pingpongban – egy kenőkéssel.
Visszajátszás / 4 hónapja
Lehet, hogy Pablo Escobar a világ egyik legaljasabb bűnözője volt, de a futballért ő is rajongott. Szenvedélye – és főleg pénze – örökre megváltoztatta a kolumbiai labdarúgást.
Örömfoci / 4 hónapja
Bár Chuck Blazer története az egész FIFA-ra árnyékot vetett, azért a vele kapcsolatos botrányok jelentős része „csak” a CONCACAF-zónával volt kapcsolatos.