Top 10

Top 10 / 1 hónapja
Egyszer az akkor a Monacóban játszó Éric Abidal hazasomfordált, miután egy francia bajnokin nem került be a csapatba, de nem ő az első nagy lelépő.
Top 10 / 1 hónapja
A futball óriásai között, ahogyan mindig, ma is hemzsegnek a törpék – akikhez képest a 169 centis Lionel Messi méretre is óriási.
Top 10 / 2 hónapja
Jamie Vardy hatalmasat bulizott, amikor a Leicester bajnok lett – de vajon voltak még ilyen nagy partik a futballtörténelemben?
Top 10 / 4 hónapja
Jack Wilshere kerítésépítéssel húzta fel a szomszédjait. Ez minden? A következő játékosok sokkal durvább dolgokat műveltek a helyi lakosokkal. Összeszedtük a 10 legidegesítőbb futballistaszomszédot.
Top 10 / 4 hónapja
David Beckham vadóc tincseitől, Carlos Valderrama szőke göndör sörényén át Roberto Baggio legendássá vált copfjáig számos olyan hajviselet volt a világbajnokságok történetében, melyekre sokszor éppen olyan élesen emlékszünk, mint a viselőjük játékára. Sőt, néha talán még élesebben is...
Top 10 / 4 hónapja
Színészkedést gyakran látunk a futballpályán, ennek apropóján pedig összeszedtük a futballvilág filmcsillagait.
Top 10 / 5 hónapja
A Legia Varsó adminisztrációs hiba miatt esett ki a BL-ből a Celtic ellen, de nem ez volt az első fatális véletlen a futball világában.
top 10 / 5 hónapja
Jon Spurling
Amióta Arsene Wenger bejelentette, hogy szezon végén feláll az Arsenal kispadjáról, se vége, se hossza a (teljesen megérdemelt) dicshimnuszoknak, de a FourFourTwo eggyel tovább lépett, és összegyűjtötte a francia tréner tíz legemlékezetesebb meccsét a klub élén. Huszonkét év alatt volt miből válogatni.