Szakmailag

Szakmailag / 1 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Ferencváros korábbi BL-gólszerző középpályása.
szakmailag / 1 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: Rezes László.
Szakmailag / 1 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a volt válogatott csatár.
szakmailag / 2 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Pintér Attila.
Szakmailag / 2 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Fradi volt védője.
Szakmailag / 4 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Diósgyőr volt ügyvezetője.
Szakmailag / 5 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. A korábbi Haladás-játékos, a Haladás öregfiúk­csapa­tának vezetője.
Szakmailag / 7 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Paks korábbi, a Honvéd jelenlegi labdarúgója.
Szakmailag / 8 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a 14-szeres magyar válogatott kapus, Sáfár Szabolcs.
Szakmailag / 8 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a DVSC korábbi, a DEAC jelenlegi labdarúgója.