Szakmailag

szakmailag / 2 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Budapest Honvéd labdarúgója.
szakmailag / 2 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a DEAC labdarúgója, Rezes László.
Szakmailag / 2 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Paks vezetőedzője.
Szakmailag / 4 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk új rovatunkban, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Debrecen vezetőedzője.
Szakmailag / 5 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: az 56-szoros válogatott labdarúgó.
Szakmailag / 5 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk új rovatunkban, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a volt Fradi- és Újpest-kapus.
Szakmailag / 6 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Paks labdarúgója.
szakmailag / 6 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Pintér Attila.
Szakmailag / 1 éve
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Sport Televízió kommentátora, műsorvezetője.