Örömfoci

Örömfoci / 4 napja
Nemcsak a Barcelonát juttatta győzelemhez Lionel Messi, amikor a Real Madrid elleni mérkőzés 92. percében találatot szerzett tavaly, hanem bekerült azoknak a játékosoknak az elit társaságába is, akik 500-nál több gólt jegyezhetnek ugyanannak a csapatnak a színeiben.
Örömfoci / 6 napja
Hogyan lesz valaki félelmetes huligánból tanár vagy prédikátor? Az FFT olyanokkal találkozott, akik polgári szakmákra cserélték az erőszakot.
Örömfoci / 2 hete
Szóval azt hiszed, rosszul áll a kedvenc csapatod? Örülj, hogy nem a Fort Williamnek szurkolsz. Az elmúlt húsz évben tizennégyszer végeztek a skót negyedosztály, a Highland League tabellájának legalján, és ez az idény sem indult rózsásan. Lesz ez még így se?
Örömfoci / 2 hete
Leon Bailey minden körülmény ellenére Európa egyik legkeresettebb fiatal tehetségévé vált. Nem állta útját sem nemzetközi felfordulás, sem emberrablás. Hallva a Bayer Leverkusen ifjú titánjának történetét, csak bámultunk, mint borjú az új kapura…
Örömfoci / 2 hete
Az egész világnak kellene Zalatan. Ezt nem mi, hanem maga Ibrahimovic állítja, amikor Los Angelesben felkerestük, és többek közt a Pogbát ért támadásokról, az elmaradt Aranylabdáról és hatalmas egójáról is beszélgettünk.
Örömfoci / 3 hete
Manapság még a hazájukban is gyorsan kimennek a divatból, de a ’80-as években az angol mesterek jelentették a szakma csúcsát Spanyolországban. Az évtized során többen is követték El Tel példáját.