Örömfoci

Örömfoci / 9 órája
Miután Diego Maradona nemrég azt nyilatkozta az FFT-nek, hogy Graeme Souness volt generációja egyik legjobb brit középpályása, megkerestük a Rangers és a Liverpool legendáját.
Örömfoci / 1 napja
Akár Willy Wonkáé is lehetett volna a vidámpark, amely mellett Christian Pulisic felcseperedett. A Chelsea-be szóló aranyjegyét nem a csokijában találta, hanem sokszorosan megdolgozott érte.
Örömfoci / 1 napja
A 20 évesek többségének leginkább az iváson jár az esze, ismerkedik a drogokkal, és azzal alszik, amivel éppen tud, miközben gyorsabban égeti a pénzt, mint ahogy megtermeli azt. De nem Trent Alexander-Arnold!
Örömfoci / 2 napja
A Pripjaty FK egy kupaelődöntőre és az új stadion birtokbavételére készült 1986 áprilisában, amikor Csernobil mindent felforgatott. Korábbi csapatkapitánya felidézi a fejlődő város és együttes tragikus megsemmisülését.
Örömfoci / 1 hete
Mitől lesz vagány egy futballista 2019-ben? Talán attól, ahogyan a pályán tartja magát? Vagy attól, ahogy öltözködik, és amivel kifejezi anyagi helyzetét és státuszát? Nos, Héctór Bellerín mindezek felett áll.
Örömfoci / 1 hete
Az Instagram korában nem egy fiatal futballista mártózott meg a divat világában. Leroy Sané azonban nem süllyedt el.