Örömfoci

Örömfoci / 26 perce
A FourFourTwo életében is az első alkalomról beszélhetünk. Isztambul nyugati részén járunk, és Gaël Clichy azzal fenyeget bennünket, hogy kitilt a stadionból.
Örömfoci / 2 napja
Csak néhány hónapra volt szükség, hogy az Old Traffordon teljesen megváltozzon a hangulat. Futballisták, edzők és barátok arról, hogyan mentette meg a nemrégiben véglegesített Babaarcú gyilkos a United idényét.
Örömfoci / 4 napja
Keresve sem találnánk emblematikusabb válogatott játékosokat Bobby Moore-nál és Pelénél, de 1976 nyarán a páros összeállt, hogy az újdonsült Team America sorait erősítse.
Örömfoci / 1 hete
Az élvonaltól 15 hosszú évig távol maradó Leeds most minden erejével a visszatérésre összpontosít, amiben nagy szerepe lehet Marcelo Bielsának. Az FFT utánajárt, hogyan tesz rendet az argentin mester az Elland Roadon.
Örömfoci / 1 hónapja
Szoboszlay Miklós, a kapus és az edző neve fogalom volt: a Kolozsváron elhunyt sportember a huszadik század viharai közepette is megőrizte tartását, méltóságát és derűjét, életével példát adott környezetének.
Örömfoci / 1 hónapja
Kelet-London mélyén, az angol labdarúgás tizedosztályában a Fire United egy kis szambával színesítené a meccseket. Legalábbis amíg meg nem ismétlődik a 2014-es, Németország elleni kudarc.
Örömfoci / 1 hónapja
Nemcsak csevegésre használjuk: az azonnali üzentváltás megváltoztatta a játékosok életét, és véget vetett a határidőre érkező fax korának. Akkor ez most jó hír, vagy sem?
Örömfoci / 1 hónapja
A görög bajnokságot három évtizede valamelyik fővárosi klub nyeri meg. A PAOK ezt megelégelve megcélozta a trófeát, amelyet 1985 óta nem tudott megszerezni. Az FFT a Fekete Pokolban testközelből nézte a PAOK és a nagy rivális, az Olympiakosz csatáját.