Örömfoci

Örömfoci / 1 napja
A Barcelona nagy szupersztárjai, Messi, Xavi és Iniesta azért is tündökölhettek, mert volt, aki elvégezte a piszkos munkát. A klub legtöbb ideig szolgáló (és egyben legsikeresebb) kapitánya visszatekint pályafutására, és elmondja, miért tartozik hálával.
Örömfoci / 2 hete
Sok minden történt azóta, hogy Eddie Howe először megjelent a FourFourTwo lapjain. Nem csak a haja lett más az elmúlt huszonöt évben...
Örömfoci / 2 hete
Mohamed Szalah bepótolja a mulasztásait, amióta visszatért az angol élvonalba: a szorgalmas góllövő jelenleg azon igyekszik, hogy a Liverpool szurkolótábora ne hiányolja annyira Coutinhót. Nem is csoda, hogy ő a Kop új hőse.
Örömfoci / 2 hete
“Fel sem fogtam, milyen jól sikerült, majd azt vettem észre, hogy mindenki erről beszél az öltözőben – mondja Dele Alli a FourFourTwo-nak, miközben egy csilivili heverőn ücsörög.”
Örömfoci / 2 hete
A Liverpool nyerő ritmusra talált az elmúlt idényben, de ha hozzáadnak egy kis szambát a brazil Fabinho képében, talán sikerül a csúcsra jutni.
Örömfoci / 2 hete
A tavaly májusi BL-döntő rávilágított, hogy a Liverpoolnak égető szüksége van egy jó kapusra. Aztán jött a brazil Alisson. A Vörösök 13-asa többek közt Kloppról, Kariusról és a mágikus lelátóról, a Kopról.
Örömfoci / 2 hete
Tizenöt éves koráig cipő nélkül játszott, hat évvel később gólt lőtt a Barcelona ellen. Mitől kellene hát félnie? Hacsak nem a horrorfilmektől.
Örömfoci / 2 hete
Ebben az idényben több helyzetet alakított ki, mint Lionel Messi, így elmondható: James Maddison beilleszkedett a Premier League-be. A Leicester rettenthetetlen Rókája elmondja, miként segítette skóciai kalandja a meghívást a válogatottba.