Örömfoci

örömfoci / 7 órája
A labdarúgás történelme hemzseg azoktól az esetektől, amikor egy játékos tündökölt a klubjánál, vagyonokat szerzett a csapatának, majd megvette egy nagyobb klub, ahol csetlett-botlott, és csak árnyéka volt korábbi önmagának.
Örömfoci / 1 napja
Vajon a franciák kincse új lendületet vesz, és berobbantja a világbajnokságot, vagy a Kékek egyik új csodagyereke a háttérbe szorítja a nagy legendát?
Örömfoci / 2 napja
Attól még, hogy az Arany Nemzedékből válogathatsz, nem biztos, hogy könnyű a dolgod. Ki más tudná ezt jobban, mint a belgák edzője, Roberto Martínez, aki először megy válogatottal vb-re?
Örömfoci / 3 napja
Interjú a német védelem vezérével, aki rendkívül magabiztos, és – rossz hír az ellenfelek számára – nagyon elszánt, hogy a harmadik nemzet legyenek, amelyik megtartja a világbajnoki trófeát.
örömfoci / 4 napja
Senkit se tévesszen meg Antonio Conte tavalyi sikeres idénye a Chelsea élén. Az olasz edző pályafutása csupa küzdelem, elutasítás, kiesés elleni harc, dühös ultrákkal folytatott vita.
örömfoci / 4 napja
Minden brazil pontosan tudja, hol volt 2014. július 8-án. „Épp otthon voltunk a feleségemmel Sao Paulóban – idézi fel Tite, aki az ötszörös világbajnok brazil válogatott hadvezére lesz az idei nyáron Oroszországban. – Hogy mit éreztem? Megdöbbenést és szomorúságot. A feleségem sírt, és azt kérdezgette, mi történik. Azt válaszoltam neki, hogy nem tudom.”
Örömfoci / 6 napja
Anglia éltetett csatára természetesen már alig várja, hogy belekezdhessen élete első világbajnokságába. A Bajnokok Ligájában eleget bizonyított, ideje lerohanni az egész földkerekséget…
Örömfoci / 1 hete
Cristiano Ronaldo egyértelmű céllal utazik Oroszországba a nyáron: végleg be akarja bizonyítani, hogy ő minden idők legjobbja. Ehhez viszont az Eb-trófea mellé a világbajnoki címet is meg kell szereznie.
örömfoci / 1 hete
Mire jó a FIFA világranglistája? Leginkább semmire. Funkciótlan, értelmetlen, torzító, sőt olykor még kártékony is. De létezik, és együtt kell vele élnünk.
örömfoci / 1 hete
Jóval az előtt, hogy Argentína fiatal tehetségeit az „új Maradoná­nak” nevezték volna el, ott volt az igazi Maradona. Negyven évvel azt követően, hogy 16 évesen bemutatkozott, az FFT felidézi pályafutása kezdetét.