Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Ha én lennék a menedzser, mindenki mehetne bárhova, csak ne rúgjon be és ne tartóztassák le! Aki a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszol: Joe Cole.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
Mourinho valóban egy szennyeskosárba rejtőzött? Megverné-e a 2017-es Chelsea a 2005-öset? Hívta már Homer Simpson? A FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszol: Damien Duff.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
Miért rágott be rá Dalglish? Miért mondott nemet a Real Madridnak? Bánja, hogy lelépett a vb-ről? Fog még Fergie-vel teázgatni? Ezekre a kérdésekre is választ ad a Manchester United legendája.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Tényleg majdnem meghalt? Mit akart kifejezni azzal a tarajjal? Hogyan is került a Liverpoolba? A FourFourTwo magazin olvasóinak kérdéseire válaszol: Christian Ziege.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Miért nem tudta visszacsalogatni Husztit a válogatottba? Miért szeret ingatlanokkal foglalkozni? Coldplay vagy Kis Grófo? A FourFourTwo magazin olvasóinak kérdéseire válaszol: Juhász Roland.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Mit mondott Östreicher Emilnek, amiből problémája lett? Miért kapott felfüggesztett börtönt? Hány üveg sört ivott Törőcsikkel és Ebedlivel a pesti éjszakában? A FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszol: Szokolai László.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Milyen volt Zidane-nal és társaival Madridban? Hányszor játszott sérülten titokban? Miért vett háromkerekű autót? Ki a keményebb: Drogba vagy Shearer? Kérdéseidre válaszol: Jonathan Woodgate.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Mosta meg a fejét Fergie? Tényleg Basil Fawlty ihlette a Waczak szállóból? Valóban fogyasztott kokaint?
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Kitől keményebb a letolás: Fergie-től vagy Redknapptől? Mi fájt jobban: kihagyni egy Eb-t vagy elveszteni a kapitányi karszalagot? Kézfogás: van értelme? Ő lesz az új James Bond?