Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 5 napja
Tényleg majdnem a Manchester United élére került? Hogyan kezeli Zlatan egóját? Miként lett a Star Trek szereplője? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszol az olasz edzőlegenda.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
Milyen volt a fiatal a Gianlugi Buffonnal játszani Pármában? Megbánta, hogy a Leeds játékosa lett? Tényleg elütött egy szarvast? Valóban porszívókkal foglalkozik? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Tomas Brolin.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Milyen az, amikor Anglia mezében kifütyülték? Tényleg majdnem megölte Dirk Kuytöt? Kilóg a lába az ágyból? Aki a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszolt: Peter Crouch.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
A napokban visszavonult korszakos játékos 2012 áprilisában válaszolt az FFT-olvasók kérdéseire.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Libertadores-kupa vagy Bajnokok Ligája? Milyen volt a viszonya José Mourinhóval? Ki volt a leg­na­gyobb bohóc az argentin válogatottban? Milyen a Superclásico?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Miért szeretett az Arsenal ellen játszani? Miért nem lett a Manchester City futballistája? Tudna még tehenet fejni? Aki válaszol az olvasóknak: Dani Alves.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Igaz, hogy Sean Dyche kukacot evett? Megbocsátott Pierluigi Collinának? Honnan a szögletzászlós gólöröm?
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Miért nem igazolt a Manchester Unitedba? Mi a különbség Guardiola és Mourinho közt? Tényleg csokiból van a jobb lába? Aki válaszol az olvasóknak: Arjen Robben.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Őrültebb volt, mint Di Canio? Megbánta, hogy sztrájkolt a Forestnál? Mi a baja Van Persie-vel? Tényleg lehetnének a macskák is edzők?
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Ferguson miatt nem lett katona? Mehetett volna a Liverpoolba is? Ölt már embert? Ezekre a kérdésekre is válaszol a korábbi MU-sztár.