Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 18 órája
Tényleg majdnem a Manchester United élére került? Hogyan kezeli Zlatan egóját? Miként lett a Star Trek szereplője? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszol az olasz edzőlegenda.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Utálta Dalglisht? Miért nem játszott a Manchester Unitedben? Melyik bajusz volt a legjobb a ’80-as években? Játszhatott volna Linekerrel? Ezekre a kérdésekre is válaszol a Liverpool legendája.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
„A média gyakran próbált szembefordítani Benzemával. Először elkenődtem, aztán már csak nevettem” - mondta az FFT-nek Olivier giroud, akit klubjaiban egyszerre dicsőítették és részesült megvetésben, a válogatottban tisztelték, ugyanakkor gúnyolódtak is rajta, de ezekre mindig góllal válaszolt.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Libertadores-kupa vagy Bajnokok Ligája? Milyen volt a viszonya José Mourinhóval? Ki volt a leg­na­gyobb bohóc az argentin válogatottban? Milyen a Superclásico? A FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszolt a korábbi argentin klasszis.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Bántották valaha is az elszalasztott lehetőségek? Miért bukott el az angol aranygeneráció? Miről szólt a dj-gólöröm?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
„Brian Clough fallabdaütővel gáncsolta el az ügynökeimet, aktatáskák repültek. Gondoltam, nem lesz sikeres a megbeszélés.” A legendás kapus, Peter Shilton beszélt a FourFourTwo olvasóinak vallott szerencsejáték-szenvedélyéről, Diego Maradonáról és Isten kezéről, ahogy ő látta.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Mosta meg a fejét Fergie? Tényleg Basil Fawlty ihlette a Waczak szállóból? Valóban fogyasztott kokaint?
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Túl sokáig maradt Skóciában? Milyen volt a húszéves Zlatan? Elengedné a fiát a Rangersbe? A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! rovatának vendége ezúttal Henrik Larsson.