Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 4 napja
Kitől keményebb a letolás: Fergie-től vagy Redknapptől? Mi fájt jobban: kihagyni egy Eb-t vagy elveszteni a kapitányi karszalagot? Kézfogás: van értelme? Ő lesz az új James Bond?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Miért nem tanult soha angolul? Kinek a hibája volt az a bizonyos tizenegyes? Vajon tudja, mit ért az FFT azalatt, hogy „megcsinálni egy Pirest”? Kérdéseidre válaszol: Robert Pires.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
Átment az a labda a gólvonalon? Szereti a sangríát? Ki lenne jobb edző: Carragher vagy Gerrard? Milyen volt a fiatal Messi? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Luis García.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Hogy is volt az a pornófilm-nézegetés? Miért nem tart rá igényt a magyar futball? Östreicher intézte volna a real-szerződését?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Miért csak egyszer volt válogatott? Ki volt a jobb: Shearer vagy Larsson? Miért bújt el a Highbury vécéjében? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Chris Sutton.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Tényleg 40 cigit szívott naponta? Hogyan hatott rá Csernobil? Valóban nem kellett Nyíregyházán? Szívesen bokszolna Klicskóékkal? A kérdéseidre válaszol, Andrij Sevcsenko.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Milyen volt másodhegedűsként Ferguson és Eriksson mellett? Visszatér még edzőként? Mi lett az esernyőjével? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Steve McClaren.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Bánja, hogy eldurrant az agya? Mit gondol Henry kezezéséről? Összeveszett André Villas-Boasszal? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: William Gallas.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Miért nem lőtt tizenegyest a ’90-es vb-döntőben? Donald Trump szomszédja volt? Miért nem jön ki Jürgen Klinsmann-nal?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Tényleg birkózott Balotellivel a 2012-es Eb-döntő után? Miért titkolta depresszióját? Úgy énekel karaokét is, ahogy a himnuszt? Érhet egy kapus 45 millió eurót?