Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Miért nem igazolt a Manchester Unitedba? Mi a különbség Guardiola és Mourinho közt? Tényleg csokiból van a jobb lába? Aki válaszol az olvasóknak: Arjen Robben.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Lukas Podolski tinédzserkorában három-négy barátja karját is eltörte, de nem kezdett magyarázkodásba emiatt...
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
Valójában Ronaldónak hívják? Lezárhatjuk végre a Seaman-kérdést? Milyen viszonyban volt Lionel Messivel? Miért nem szerződött a Manchester Unitedba?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
A FourFourTwo magazin olvasói Boudewijn Zendent kérdezték ki, aki mindnenre válaszolt: Barcelona-játékosként cselgáncsozott Xavival, aki megcsúszott, és kiugrott a válla. Hetekig nem játszott.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Barátok még Keanóval azok után, hogy beletaposott? Mi dolga a költészettel? És megbánta a pizzareklámot? Az FFT olvasóinak kérdéseire válaszol: Gareth Southgate.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Bánja-e, hogy színészkedett a 2002-es vb-n? Toshack volt a legkeményebb vezetőedzője? Ki a jobb: ő vagy Zidane? Mi történt valójában ‘98-ban Párizsban? A FourFourTwo-olvasók ezen kérdésekie is válaszolt a brazil aranylabdás.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Valaki a csapatnál szólt, hogy az állatkert úgy döntött, a Gilberto nevet adja egy hangyásznak. Odamentem, jó buli volt.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
A 2011-ben visszavonult angol középpályás a Uniteddal nyert trófeáit nem cserélné el egy vb-győzelemre sem.
KÉRDEZD MEG PACEKBA! / 2 hónapja
Andrés Iniesta a 2009-es BL-döntőben sérült volt a Manchester United ellen. Azt tanácsolták, ne lőjön, nehogy romoljon a helyzet.
Kérdezd meg pacekba! / 4 hónapja
Ha sztárokat akarunk látni, Louis Sahával érdemes találkoznunk: "Zidane annyit mondott, bocs, miután lefejelte ellenfelét a vb-döntőben. Nem voltam meglepve az eseten, végül is tíz piros lapot zsebelt be."