Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Ha sztárokat akarunk látni, Louis Sahával érdemes találkoznunk: "Zidane annyit mondott, bocs, miután lefejelte ellenfelét a vb-döntőben. Nem voltam meglepve az eseten, végül is tíz piros lapot zsebelt be."
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Zavarja, ha lehülyézik? Hogy érintette a magyar bíróbotrány? A Dottore távozásával is számít a kritikákra? Miért pont Rosetti volt rá nagy hatással? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszol a leghíresebb magyar játékvezető.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Sean Connery bejött a Rangers öltözőjébe. Épp akkor láttam a legújabb filmjét. Meg is mondtam neki, hogy nem tetszett.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Sajnálja, hogy Manchesterben csapatot váltott? Hogy tudott fél szemmel játszani? Miért furcsa Bergkamppal találkoznia? Miért mondják, hogy kiejtette a Unitedet?
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
„Bejött a szobába Bobby Robson, és kérdezte Gascoigne-t, hogy mit csinál. »Szappannal dobálom a csirkék seggét, főnök!«”
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Tényleg egy pofon miatt igazolt a Bayernbe? Hogyan „ölte meg” Bobby Charlton a Wembleyben? Miért nem ment a Barcába? Miért tartja unalmasnak az edzősködést? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a Kaiser!
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Tényleg vitte volna az AC Milan? Mikor védett legutóbb rövidnadrágban? Idegesíti-e, ha a szemére vetik a potya góljait? Tényleg minden vágya, hogy a Haladásban védjen?
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Mit mondott a félidőben Isztambulban? Hogy jött ki Gillett-tel és Hicksszel? Mi volt a gond az Internél? És ki a jobb: Fernando Torres vagy Djimi Traoré? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt a BL-győztes edző.
Kérdezd meg pacekba! / 4 hónapja
Rakétákat lövöldöztünk, a fiziológusunk pedig elszaladt előttünk, és nem vettem észre. Gondoltam is utána, hogy »Hú, a fene egye meg!«
Kérdezd meg pacekba! / 4 hónapja
Milyen volt Zidane-nal találkozni egy parkolóban? Miért hívják Mátrixnak? Hogyan sírta el magát miatta Mourinho? Tanult bármit is az Evertonnál? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt az olasz világbajnok.