Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Barátok még Keanóval azok után, hogy beletaposott? Mi dolga a költészettel? És megbánta a pizzareklámot? Az FFT olvasóinak kérdéseire válaszol: Gareth Southgate.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
„Akkor vettem észre, hogy Darren Bent a Derby játékosa, amikor megjelentem az edzésen. Biztos voltam benne, hogy gyűlöl.”
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
„Kedvencem nincs, ámbár amikor a franciaországi Eb-n azt mondtam, hogy »a nap végén számolják a tyúkokat«, az nagyot futott.” Böde Dániel válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Tényleg visszautasította a Manchester Unitedot? Ki az őrültebb: Effenberg vagy Kahn? Miért ütötte meg Lothar Matthäust?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Mit mondott a félidőben Isztambulban? Hogy jött ki Gillett-tel és Hicksszel? Mi volt a gond az Internél? És ki a jobb: Fernando Torres vagy Djimi Traoré? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt a BL-győztes edző.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Tényleg majdnem a Manchester United élére került? Hogyan kezelte Zlatan egóját? Miként lett a Star Trek szereplője? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszol a Real Madridhoz visszatérő olasz edzőlegenda.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Tudtam, hogy Guardiola edző lesz. Egy étkezésnél végig a taktikáról beszélt, én meg gondoltam, menjen a fenébe, eszem! A FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszol: Gaizka Mendieta.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Ha sztárokat akarunk látni, Louis Sahával érdemes találkoznunk: "Zidane annyit mondott, bocs, miután lefejelte ellenfelét a vb-döntőben. Nem voltam meglepve az eseten, végül is tíz piros lapot zsebelt be."
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
„Van az angol válogatottban valami félelem, ami blokkolja a nagy pillanatokban. Remélem, most nem így lesz” - véli Fabio Capello, aki a FourFourTwo olvasóinak kérdeire válaszolt.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
"Ferguson miatt nem lett katona? Mehetett volna a Liverpoolba is? Ölt már embert?" Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszol a korábbi MU-sztár!