Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 4 napja
Meg tud bocsátani David O’Learynek? Tényleg eljátszott egymillió fontot? Miért üvöltözött Stewart Downinggal? Tudja egyáltalán, ki az a Bob Wilson?
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Tényleg majdnem meghalt? Mit akart kifejezni azzal a tarajjal? Hogyan is került a Liverpoolba? A FourFourTwo magazin olvasóinak kérdéseire válaszol: Christian Ziege.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Hogyan lett portugál kapitány? Fasírtban van Roy Keane-nel? Ő volt a menedzser, vagy Fergie? Mit keresett Ronaldo a fán?! Az FFT-olvasók kérdéseire válaszolt a portugál edző.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Igazolhatott volna a Barcelonába? Hatással volt játékára, hogy fél a repüléstől? Melyik volt a legemlékezetesebb gólja? Ki nyert volna egy az egy ellen: ő vagy Henry? Az FFT-olvasók kérdéseire válaszolt a holland legenda.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Hogy is volt az a pornófilm-nézegetés? Miért nem tart rá igényt a magyar futball? Östreicher intézte volna a real-szerződését?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Sajnálja, hogy Manchesterben csapatot váltott? Hogy tudott fél szemmel játszani? Miért furcsa Bergkamppal találkoznia? Miért mondják, hogy kiejtette a Unitedet?
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Milyen volt Zidane-nal találkozni egy parkolóban? Miért hívják Mátrixnak? Hogyan sírta el magát miatta Mourinho? Tanult bármit is az Evertonnál? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt az olasz világbajnok.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
A 10 éve, 2011-ben visszavonult angol középpályás a Uniteddal nyert trófeáit nem cserélné el egy vb-győzelemre sem.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Rakétákat lövöldöztünk, a fiziológusunk pedig elszaladt előttünk, és nem vettem észre. Gondoltam is utána, hogy »Hú, a fene egye meg!«
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Barátok még Keanóval azok után, hogy beletaposott? Mi dolga a költészettel? És megbánta a pizzareklámot? Az FFT olvasóinak kérdéseire válaszol: Gareth Southgate.