Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 6 napja
Ki a jobb, Torres vagy Suárez? Hogyan gázolta el Peter Crouch? Volt olyan, aki keményebben készült nála?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Tényleg egy pofon miatt igazolt a Bayernbe? Hogyan „ölte meg” Bobby Charlton a Wembleyben? Miért nem ment a Barcába? Miért tartja unalmasnak az edzősködést? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a Kaiser!
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
„Tévez és én nagyon keveset tudtunk a West Hamről, az edző pedig nem is ismert bennünket, de nem volt más választásunk.” Javier Mascherano, a West Ham, a Liverpool és a Barca ásza válaszol az FFT olvasóinak kérdéseire.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Miért választotta a Cambridge-et? Tényleg összecsapott Duncannel? Ehettek sült krumplit a Unitednál? Miért a La Liga, és nem a Premier League? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt a skót edző.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
„A Wenger elleni becsúszásom megváltoztatta az életem. Ő is látta, mennyire akarom. Azért egy kicsit berezeltem.” Kolo Touré mesélt a FFT olvasóinak Wenger hatalmáról és a testvérek rivalizálásáról.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Melyik BL-győzelmének örül a legjobban a négy közül? Miért rakta ki Van Basten a holland válogatottból? Mi a jobb: egy Milan-rangadó vagy az El Clásico? És hol a raszta? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a holland legenda.
Kérdez meg pacekba! / 1 hónapja
Milyen érzés volt, mikor Buffon miatt mennie kellett Torinóból? Milyen ember Louis van Gaal? Miért fejelte meg Ariel Ortega? Vicces volt, ahogy Terry elcsúszott? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Edwin van der Sar.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Elfogadta Le Saux a bocsánatkérését? Direkt hagyott ki egy büntetőt? Lehetett volna többször is válogatott? Milyen volt a világ másik oldalán? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt az angol fenegyerek!
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Nicklas Bendtner nem bánja az alsógatyavillantást a 2012-es Európa-bajnokságon, de azt igen, hogy nem volt ambiciózusabb a pályája során. A játékos a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszolt.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Igaz, hogy ölni tudna, ha csúnyán néznek Kistelekire? Hol rontották el a jugók ellen? Hogyhogy nem kellett volna kirúgni Pintért? Hogy volt az a spanyol próbajáték? Urbán Flórián válaszolt a FourFourTwo-olvasók kérdéseire.