U17: Délben a vb-szereplésért játszik a magyar csapat

Újra le kellene győzni Franciaországot Indiáért.


Csoboth Kevinnek és társainak újra le kell győzniük a franciákat (fotó: mlsz.hu)Az Eb ötödik helyéért, ezzel a vb-szereplés jogáért játszik ma 12 órától (Zágráb, Sesvete, Sv. Josip Radnik stadion) a magyar U17-es válogatott Franciaországgal, amelyet az első csoportmeccsen már legyőzött 3-2-re.
"Ez egy teljesen más mérkőzés lesz, mint az első. Egyrészt azért, mert akkor a francia csapat véleményem szerint alábecsült minket, és ezt a szívességet még egyszer nem fogja megtenni. Másrészt pedig azért, mert az ötödik helyért sorra kerülő összecsapáson három meghatározó játékosunk: Csonka András, Majnovics Martin és Szoboszlai Dominik sem lehet ott a pályán sárga lapos eltiltása miatt. Ez egyben azt is jelenti, hogy három játékossal kevesebbet nevezhetünk a találkozóra. A csoportmeccs előtt is azt mondtam, és most is azt mondom, hogy a francia válogatott előrébb tart, mint a magyar, ők a meccs esélyesei. Ennek ellenére minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a jó eredményért, minden játékos, és minden stábtag azért dolgozik, hogy készen álljunk az előttünk álló feladatra, hiszen egy nagyon fontos meccs jön egy kiváló ellenféllel szemben" – mondta Szélesi Zoltán szövetségi edző az MLSZ honlapján.
A három eltiltott játékos mellett Szélesi sem lehet ott a kispadon, mert a Törökország elleni negyeddöntőben kiállították, és eltiltást kapott.

Szólj hozzá!

Hozzászólások