Paulo Sousa mégsem lesz a N. Y. Red Bulls edzője?

A portugál O'Jogo napilap információ szerint megszakadtak a tárgyalások Paulo Sousa és az MLS-ben szereplő New York Red Bulls labdarúgócsapata között - írja az nso.hu

A rövid hírből annyit lehet megtudni, hogy az amerikai klub vezetői a portugál szakemberrel szerettek volna szerződést kötni, utóbbi azonban nem kapta meg azokat a szükséges garanciákat, amelyekkel elfogadta volna a posztot.
Arról azonban már nem szól a hír, hogy a Videotonnal év elején szerződést bontó szakember szakmai és/vagy anyagi természetű garanciákat szeretett volna megkapni a New York-i klubvezetőktől.
A Red Bulls időközben megkezdte a felkészülést a 2013-as szezonra, az MLS-klubok közül egyedüliként vezetőedző nélkül. A szakmai munkát jelenleg az a Mike Petke másodedző irányítja, akinek nincs vezetőedzői tapasztalata, azonban elképzelhető, hogy mégis feljebb léphet a ranglétrán.
Andy Roxburgh sportigazgató a szurkolók további megértését és türelmét kéri – egyben erről elismeréssel szólt –, és azt ígérte, hogy „hamarosan” kinevezik az új vezetőedzőt.

Szólj hozzá!

Hozzászólások