Fiatal rajongójával találkozott az FFT főszerkesztője (fotók!)

Szöllősi György még barátság karkötőt is kapott az ifjú újságíró palántától.


Szöllősi György (jobbra) mellett Sitku László, ifjú újságíró (Fotó: DVSC)


Az FFT főszerkesztője, Szöllősi György ellátogatott a Debreceni Labdarúgó Akadémiára, ahol találkozott azokkal a 12-14 éves labdarúgókkal, köztük Sitku László gyermekújságíróval, akik május 26-29-e között majd Magyarországot képviselik a Foci a barátságért elnevezésű rendezvényen, amelyet Milánóban, a BL-döntő helyszínén rendeznek meg. Az esemény csúcspontjaként a gyerekek találkozhatnak a legendás Franz Beckenbauerrel, és megtekintik a Real Madrid-Atlético Madrid döntőt is a San Siróban.

Az FFT főszerkesztője FourFourTwo magazinnal ajándékozta meg a fiatalokat (Fotó: DVSC)
Szöllősi György a debreceni akadémián a Foci a barátságért elnevezésű rendezvény jelképét, egy barátság karkötőt kapott ifjú rajongójától, Sitku Lászlótól, aki korábban ezt nyilatkozta az FFT főszerkesztőjéről: „A jó sportújságírás számomra informatív, izgalmas és érdekes, ezért nekem Szöllősi György a kedvenc újságíróm. Az anyanyelvem mellett nagyon szeretem az angolt, ezért is örülök neki, hogy utazhatok, világot láthatok, és tudósíthatok a milánói eseményekről.” Az FFT főszerkesztője viszonozva a barátság karkötőt a FourFourTwo magazin legfrissebb számát nyújtotta át a nagy utazás előtt álló újságíró palántának és a többi fiatal labdarúgónak, és a felkérte Lászlót, hogy mint a gyermekújságírók egyike írjon helyszíni beszámolót a Milánóban szerzett élményeiről a FourFourTwo magazin számára, amit örömmel el is vállalt.

Sitku László a rendezvény jelképének számító karkötővel ajándékozta meg főszerkesztőnket (Fotó: DVSC)
Sitku László a Nemzetközi Gyermek Sajtóközpont kiválasztott magyar tagjaként (a 2016-os résztvevők között van, aki országos pályázat útján került kiválasztásra, de bloggerek, tehetséges fotósok és írók is szerepelnek a központ tagjai között) Milánóból tudósíthat az idei BL-döntőről és az azzal párhuzamosan zajló sport- és társadalmi célú eseményekről. László amellett, hogy elszánt és sikeres sportolóként hátvédként szerepel a Debreceni Labdarúgó Akadémián, egyben nagyon jó tanuló, aki izgatottan készül arra, hogy gyakorolhassa az angolt a milánói rendezvényen, amely nyilván életre szóló élmény lesz a számára.

Szólj hozzá!

Hozzászólások