Cristiano Ronaldo szerint igazságtalanul kaptak ki

A Real Madrid támadója csalódottan nyilatkozott, miután csapata nem tudott túljárni a német válogatott eszén.

Joachim Löw csapata többet birtokolta a labdát, de a kapu előtt tanácstalanok voltak a németek. Löw már éppen lecserélte volna Mario Gomezt, amikor a Bayern München támadója remek fejessel megszerezte a vezetést Sami Khedira beadása után.
Manuel Neuer kapuja ezek után többször is veszélybe került, de gól már nem született.
„Úgy érzem, igazságtalan eredmény született. A szerencse ezúttal nem volt velünk, megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a meccset. Több gólszerzési lehetőségünk volt, mint a németeknek, ezért nehéz vereséggel távozni, de nem szabad letörnünk, a következő meccsekre kell koncentrálnunk” – mondta Ronaldo.
Az első félidő legnagyobb helyzetét a portugálok, pontosabban Pepe hagyta ki, akinek lövése a lécről a gólvonalra pattant. A második félidőben Nani beadása landolt a lécen, majd Ronaldo lövését blokkolta remekül Jerome Boateng, majd Silvestre Varela kísérletét védte Neuer.
„Nyilvánvalóan mindenki szomorú, hiszen két kapufát lőttünk és emellett két ziccert is kihagytunk. A célunk ennek ellenére nem változott, meg kell nyernünk a következő két meccset. Ha így játszunk Hollandia és Dánia ellen is, akkor minden esélyünk meglesz a továbbjutásra."
Cristiano Ronaldo klubedzője, José Mourinho is kilátogatott a meccsre. A Real Madrid trénere többször felbukkant a közvetítés során és szokatlanul vehemensen szurkolt hazája csapatának.
„Beszéltem Mourinhóval, elmondta, hogy bízik bennünk, sok szerencsét kívánt és azt mondta, ha így játszunk, akkor meg fogjuk nyerni a következő meccseinket” – mondta a portugálok csapatkapitánya.
A portugál válogatott legközelebb szerdán lép pályára Dánia ellen.
A meccs összefoglalója itt tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Hozzászólások