Hírarchívum

3 éve
Georges Leekens vezetésével elszenvedte második vereségét is a magyar válogatott, a belga mester mérlege eddig kettőből semmi. Skócia története során először tudott nyerni Budapesten, de nézzük a realitást, a magyar foci jelenlegi szintjén ez várható eredmény volt. És még azt se mondanánk, hogy olyan reménytelen lett volna, mint a kazahok elleni borzalom, mert az iksz benne volt. Itt tartunk, ez van.
UTÁNPÓTLÁS / 3 éve
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) négymilliárd forintot különített el a következő idénytől bevezetendő produktivitási rendszerre, melyben attól függően jutnak majd forráshoz a klubok, hogy mennyi és milyen minőségű futballistát nevelnek ki.
gyűlölhető / 3 éve
Nikolics Nemanja, a magyar labdarúgó-válogatott csatára szerint „benne volt a döntetlen” a Skócia elleni felkészülési mérkőzésben, melyen 1-0-ra kikapott a csapat, de azt is megjegyezte, hogy leginkább csak küzdött, s nem játszott jól az együttes.
Spanyol – Argentin / 3 éve
A spanyol válogatott Isco mesterhármasával 6-1-re kiütötte a Lionel Messi nélkül felálló argentinokat. A Barca sztárja a lelátón nézte a meccset, de a hatodik spanyol gól után fogta magát, felállt és elment. Úgy döntött, neki ennyi is elég volt.
angol-olasz / 3 éve
Döntetlent játszott egymással az angol és az olasz válogatott, a meccs egyik érdekessége az volt, hogy a 87. percben a játékvezető úgy adott meg egy jogos büntetőt az olaszoknak, hogy a videobíró segítségét kérte.
3 éve
Barátságos mérkőzésen a Neymar nélkül felálló Brazília legyőzte a világbajnoki címvédő németeket, igaz, egyetlen góllal, de azt Berlinben. Bár legyünk őszinték, a németek sem a legerősebb csapatukkal álltak ki. Joachim Löw együttese ezt megelőzően 2016. július 7-én, az Európa-bajnokság elődöntőjében kapott ki, azóta 22 mérkőzésen veretlen volt.
3 éve
Edzésbe állt Manuel Neuer, a Bayern München labdarúgócsapatának világbajnok kapusa, aki csaknem hét hónapja harcképtelen.
3 éve
A következő idénytől bevezetik a negyedik cserelehetőséget és az új kezdési időpontokat a labdarúgó Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában és a Szuperkupában.
3 éve
A napokban a nemzetközi sajtó már arról írt, hogy Thomas Tuchel a nyártól átveszi Arsene Wenger helyét az Arsenal kispadján. A SkySports azonban megtudta, lehet, hogy semmi sem lesz a dologból, mert ő inkább a Bayern Münchent választaná.
3 éve
A magyar labdarúgó-válogatott Georges Leekens vezetésével kedd este 20 órától Skóciával játszik barátságos mérkőzést. Csapatunk eddig még sosem kapott ki hazai pályán a skótoktól, reménykedünk benne, hogy legalább ez a rekord nem szakad meg.