Hazai pálya

Hazai pálya / 2 napja
Egy hajdan virágzó futballkultúra katedrálisai és kápolnái vallásüldözés után: Hazai pálya című rovatunkban bejárjuk a Kárpát-medence stadionjait és futballpályáit. Riportereink Balatonfűzfőn jártak.
Hazai pálya / 3 hete
Hosszú idő után ismét nő, és nem csökken a futballpályák száma Magyarországon. Sorozatunkban bejárjuk őket a kis műhelyektől az akadémiákig, a falusi létesítményektől a nagy stadionokig. Riportereink Komáromban jártak.
Hazai pálya / 2 hónapja
Hosszú idő után ismét nő, és nem csökken a futballpályák száma Magyarországon. Sorozatunkban bejárjuk őket a kis műhelyektől az akadémiákig, a falusi létesítményektől a nagy stadionokig. Riportereink Agárdon jártak.
Hazai pálya / 3 hónapja
Egy hajdan virágzó futballkultúra katedrálisai és kápolnái vallásüldözés után: Hazai pálya című rovatában az FFT bejárja a Kárpát-medence stadionjait és futballpályáit. Riportereink Tószegen jártak.
Hazai pálya / 3 hónapja
Egy hajdan virágzó futballkultúra katedrálisai és kápolnái vallásüldözés után: Hazai pálya rovatunkban bejárjuk a Kárpát-medence stadionjait és futballpályáit. Riportereink Kassán jártak.
Hazai pálya / 4 hónapja
Egy hajdan virágzó futballkultúra katedrálisai és kápolnái vallásüldözés után: a Hazai pálya rovatban az FFT bejárja a Kárpát-medence stadionjait és futballpályáit. Riportereink a Dunakanyarba látogattak.
Hazai pálya / 4 hónapja
Egy hajdan virágzó futballkultúra katedrálisai és kápolnái vallásüldözés után: az FFT bejárja a Kárpát-medence stadionjait és futballpályáit. Hazai pálya c. rovatunk riporterei Diósdon jártak.
Hazai pálya / 5 hónapja
Egy hajdan virágzó futballkultúra katedrálisai és kápolnái vallásüldözés után: az FFT bejárja a Kárpát-medence stadionjait és futballpályáit. Riportereink Várvölgyön jártak.
Hazai pálya / 5 hónapja
Az ember nem sűrűn lát élőben tízgólos futballmeccset, ahol szó sincs megbeszélt eredményről vagy elkönnyelműsködött mérkőzésről. Mindkét csapat a végsőkig küzdött a győzelemért, és ha nincs itt is, ott is egy-egy kihagyott büntető, akkor pont egy tucat találat állt volna a jegyzőkönyvben.