Mobilon nézed a meccset? Válassz hozzá egy jó power banket!

Egy igazi sportőrült el sem tudja képzelni, hogy kihagyja a kedvenc csapata valamelyik meccsét. Csakhogy az élet nem mindig olyan kegyes, hogy az ember időben hazaér, és el tudja csípni a közvetítést.

Sokan a munkájuk miatt eleve folyamatosan úton vannak, és nincs is más választásuk, mint valami hordozható eszközön megnézni az éppen aktuális sporteseményt. De nem csak velük eshet meg, hogy a kiszemelt mérkőzést csak tableten vagy mobilon tudják követni.

Az okostelefonok egyre többet tudnak, ez pedig azzal jár, hogy az energiafogyasztásuk is növekszik. Az akkumulátorok kapacitása azonban nem mindig bővül ezzel arányosan, így simán előfordulhat, hogy a mobil éppen a legrosszabbkor merül le.

Természetesen erre is van megoldás: a különféle power bankek használatával az ilyen balesetek megelőzhetőek. Az alábbiakban három különböző power banket mutatunk be közelebbről:

  • egy minden igényt kielégítő modellt az alsó árkategóriából,
  • egyet a középső szegmensből,
  • és egy prémium kategóriás terméket.

 

Forever TB-008 8000 mAh – Travel Battery

Az 5000 forint alatti árkategóriában ez az egyik legjobb power bank. Kapacitása 8000 mAh, ami biztosan kitart addig, amíg ismét elérhetővé válik a hálózati töltés (hacsak nem a Death Valley-ben tolsz épp egy extrém túlélő túrát). De egy szokásos túra vagy kempingezés, nyaralás során biztosan jó szolgálatot tesz.

A burkolata ellenáll a kisebb külső behatásoknak, egyébként pedig egy kompakt kis kütyü, aminek könnyű helyet találni a táskában, de még egy nagyobb zakó- vagy kabátzsebben is. A rajta található LED-ek pedig folyamatosan jelzik a power bank töltöttségi szintjét, így időben értesülsz róla, ha fel kell tölteni.

Baseus PPALL-M3601 10 000 mAh, induktív töltési funkcióval

Kimondottan elegáns megjelenésű power bank, de a látszat ne tévesszen meg: belül is kifejezetten tápos a kicsike. A 10 000 mAh-es kapacitás akár többszöri töltést is lehetővé tesz. Sőt, a két USB-port mellett indukciós töltő funkcióval is ellátták, így egyszerre akár három készüléket is tölthetsz vele.

A prémium ABS és PC alapanyagoknak köszönhetően a Baseus power bankje nem csak esztétikus kivitelű, de tartós és biztonságos is. A biztonságot tovább fokozza, hogy a benne lévő chipset az áramot a power bankre csatlakoztatott eszköz specifikációival összhangban szabályozza, így a szinte minden mobil eszközzel kompatibilis. Ha ez nem lenne elég, túltöltést és túlmelegedést gátló rendszerrel is ellátták ezt a power banket.

Baseus X30 MINI JA 30 000 mAh

A Baseus MINI JA a power bankek prémium kategóriáját képviseli. Először is 30 000 mAh a kapacitása, tovább 5 (!) különböző porttal rendelkezik. Ezek között van:

  • Apple Lighting,
  • micro USB,
  • USB-C,
  • és két USB 2.0 port.

Az USB-C porton keresztül 15 W-os energiaátvitel lehetséges, ami az okostelefonok gyorstöltése mellett akár egy MacBook áramellátását is fedezheti.

Természetesen ez a power bank is rendelkezik túlfeszültség és túlterhelés elleni védelemmel. További különlegessége, hogy két gyorstöltési szabvánnyal is kompatibilis:

  • az egyik a QC 3 (QuickCharge 3.0),
  • a másik pedig a PD 3 (PowerDelivery 3.0) szabvány.

A Baseus X30 Mini JA Powerbank kiváló minőségű ABS és polikarbonát anyagból készül, így erős, tartós, használata pedig biztonságos.

Az sem mindegy, honnan szerzed be a power banket Ez csak három kiragadott példa volt az egyik legnagyobb internetes szakáruház, az Etuo.hu kínálatából. Az Etuo.hu kiváló minőségű termékeket forgalmaz, emellett előnyös áraival is kiemelkedik a mezőnyből. Sőt, az Árukereső árösszehasonlító oldal vásárlóinak visszajelzései alapján a “Megbízható üzlet” minősítést is megkapta. Ha tőlük vásárolsz power banket, biztos lehetsz a minőségben – de a garancia miatt sem kell aggódnod.

Képek: Etuo.hu

(x)

Szólj hozzá!

Hozzászólások