Mint a FIFA-ban: ha a komplett támadósor be van oltva gól ellen

A North Carolina együttese 1-1-es döntetlenre állt ellenfelével, mikor jött a 97. perc, a támadóknak pedig ajtó-ablak helyzetek egész sorát sikerült elpuskázniuk.

A North Carolina és a Charleston Battery 1-1-es döntetlenre állt az amerikai másodosztálynak megfelelő United Soccer League (USL) hétvégi fordulójában, amikor eljöttek az utolsó pillanatok, melyek sokkal mozgalmasabbak (és lássuk be: viccesebbek) voltak, mint arra bárki számított volna.

A 97. percben a mexikói Daniel Armando Ríostól indult a bizarr akció amelyet leírni is nehéz, a lényeg, hogy mindig volt valaki, aki lőjön, és olyan is, aki blokkoljon, majd a kapufa is beszállt a játékba. A jelenet teljesen olyan volt, mintha a FIFA 18-cal játszana valaki.

Vagy ha nem videojáték, akkor esetleg természetfeletti erők védték volta a Charleston kapuját? Colin Clarke, a North Carolina ír menedzsere is nehezen tudta feldolgozni a látottakat.

„Nézni is rossz volt, harminc másodperc őrület – nyilatkozta a meccs után a tréner. – Senki sem tudta kezelni a helyzetet, amely kívülről úgy nézett ki, mintha egy jégkorongpakk pattogott volna össze-vissza a kapu előtt.”

Forrás: FourFourTwo.com

Szólj hozzá!

Hozzászólások