FRISS

Top 10 / 3 hete
Emlékeznek Thierry Henryre? Vagy Dennis Berkampra? Esetleg Robert Piresre? Nagyszerű futballisták voltak, és igazi legendák lettek az Ágyúsoknál. De ez csak a mérleg egyik serpenyője, mert a klubnak voltak nagy tévedései is, gól nélküli csatárok és szerencsétlen védők képében, akiket az Arsenal szurkolói ugyanúgy nem felejtenek el soha, mint az előbb említett zseniket.
Pillanatok / 4 hete
Hamarosan véget ér egy újabb esztendő, és ahogy az nálunk már megszokás, néhány pontban most is visszatekintünk az elmúlt tizenkét hónapra. Alább a FourFourTwo magazin újságíróinak, szerkesztőinek év végi számvetése, s egyúttal kívánunk boldog új esztendőt minden olvasónknak!
swindon town / 1 hónapja
Egy kabalafigura élete korántsem ártatlan móka. Tom Hartley, más néven „Rockin’ Robin”, a Swindon Town kabalacsirkéje mindenről lerántja a leplet.
Régi jó légió / 1 hónapja
A rendszerváltozás óta csak úgy ömlenek a magyar NB I-be a külföldi labdarúgók. Nagyon jók és főleg nagyon rosszak, ismeretlen kutyaütők és egykor volt nagy nevek. Aztán vagy itt hagyják a lábnyomukat, vagy nem. Mégis jó emlékezni rájuk!
Top 10 / 1 hónapja
Bár az 1992-ben útjára indult Premier League-ről azt tartják, hogy a világ legerősebb bajnoksága, majdnem minden szezonban akad egy olyan csapat, amely bizonyítja, hogy nem sok keresnivalója van ott. Részeg csapatkapitányoktól a morcos menedzsereken át, ezek az együttesek statisztikailag valóban a bajnokság történetének valaha volt legrosszabb csapatait alkotják.
FRISS / 1 hónapja
A címlapsztori főszereplője ezúttal huszonkét 22 éven aluli labdarúgó – köztük Szoboszlai Dominik! Ők azok, akik az angol szerkesztők szerint 2022-ben magukhoz ragadhatják a hatalmat.