FRISS

Sztorik a nagyvilágból / 8 órája
Újabb csavar jöhet az egykori világklasszis sprinter, Usain Bolt profi futballkarrierjében, ügynöke ugyanis elárulta, ambiciózus európai klub érdeklődnek iránta.
Santiago Bernabéu / 12 órája
Nagyon vigyázz Eden Hazard, mit döntesz! Nagyon sok olyan játékos igazolt már a Real Madridhoz, akik csak ott jött rá, hogy bődületes hibát követett el, és a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerette volna.
Old Trafford / 4 napja
José Mourinho alatt erősen billeg a kispad az Old Traffordon, de a Manchester United jóval nagyobb krízissel néz szembe, mint egy egyszerű edzőváltás. A kialakult helyzet nem csak a portugál hibája, és nem mindegy, kit neveznek ki a helyére.
Francia válogatott / 5 napja
Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó-szövetség elnöke szerint Karim Benzema már soha többet nem fog játszani a francia válogatottban.
Santiago Bernabéu / 5 napja
Michael Owen, David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale és... vajon ki lesz a következő? Talán Eden Hazard? A FourFourTwo munkatársa rangsorolta a Real Madrid Angliából érkezett légiósait az elmúlt húsz évben.
Old Trafford / 5 napja
Paul Pogbának nem voltak és most sincsenek olyan ambíciói, hogy viselje a csapatkapitányi karszalagot, és szerinte Andrea Pirlo a tökéletes példa arra, hogy egy igazi vezér nem mindig beszél az öltözőben.