FRISS

A bolygó neve: futball / 1 napja
Az albán játékvezetők tiltakozásképpen letették a sípot (cikkünk még 2012-ben készült - a szerk.), mert alig történt valami az erőszak megfékezéséért – de nem csak ők panaszkodhatnak, ahogyan az FFT kitekintőjéből is látható.
Levéltári futball / 1 napja
Az angol szakvezetőség képtelen volt szembenézni azzal a ténnyel, hogy a játékstílusuk fölött eljárt az idő. Minderre a nemzetközi sajtó is felhívta a figyelmet, ám a keményfejű szigetországiak nem voltak hajlandóak változtatni a hozzáállásukon, amit Puskásék kíméletlenül kihasználtak. A mondás szerint az összeomlást gőg előzi meg, a bukást pedig felfuvalkodottság.
Chatszoba / 1 hete
Harminchét trófeát zsebelt be ragyogó pályafutása során, és nem bánta, amikor egy másik brazil döntötte le a trónról.
Chatszoba / 1 hete
Az amerikai kapus vegyes szerencsével járt a Unitedban, ám később az Evertonban még gólt is szerzett.
chatszoba / 2 hete
A Leeds United korábbi középhátvédje felidézte a rémálmot a Bernabéuban, ám a sérülései jobban zavarták.
Chatszoba / 3 hete
A Sunderland és az Everton korábbi hátvédje, Kevin Kilbane az ázsiai világbajnokságról és arról, hogy Graham Poll is megnevettette.
Levéltári futball / 4 hete
Melyik híres ferencvárosi szurkoló mondhatja el magáról, hogy még Újpesten is örömmel látták? Zöllei János, alias Kalap, a zöld-fehérek kultikus hangadója ilyen volt. Hatalmas karimájú szalmakalapjában és terebélyes kosarával járta a szektorokat, ahol zengte a szurkolói rigmusokat, de azt valószínűleg kevesen tudták róla, hogy 1967-től „Zombori” fedőnéven informálta a III/III-at. A legendás Kalap történetét most teljes egészében elolvashatja az FFT-n!
Chatszoba / 4 hete
A fura kezdet után a holland hátvédnek sok örömben volt része a Rangersszel, Sean Connery nagy megelégedésére.