10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk

10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 4 órája
Felesleges a rücskös vagy bordázott cipőfelület; egyél sok szénhidrátot; kapcsold ki a "hajszárítót" - és további hét praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 3 hete
Ne dumálj szabálytalanság után; kávézz; tartsd magad melegen - és további hét praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 1 hónapja
A védők fogyasztják a legtöbb szénhidrátot; a pálya közepén ritkábban tévednek a sporik; a futball a munkaerőpiacon is segít - és további hét praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 1 hónapja
Az Ibuprofen tartalmú kapszulákkal sok edzésmunkát kidobunk az ablakon - és további 9 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 2 hónapja
Legyenek nehezebbek a büntetők; meccs után jöhet egy sör; le a futópályával - és további 7 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 2 hónapja
Miért együnk sok kurkumát; a márkás cipők tényleg jobbak; a foci a viselkedést is javítja - és további hét praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 3 hónapja
Idősen is focizzunk; ne kiabáljunk sokat, ha edzők vagyunk; a kengurucipőnél nincs jobb - és további hét praktika, amit ebben a hónapban megtanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 4 hónapja
A víz nem elég; a hetveneseknek is jót tesz a foci; a hosszú versenynaptár jó - többek között ezeket a praktikákat is 2014 augusztusában tanultuk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 4 hónapja
Egyél mazsolát, figyelj a fogaidra, és további nyolc praktika, amit ebben a hónapban már biztosan megtanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 5 hónapja
A szieszta miatt jók a spanyol csapatok a BL-ben; a stressz növeli a sérülésveszélyt; a fáradtság csökkenti a lövéspontosságot - ezeket is 2016 februárjában tanultuk.