Éljen, éljen!

Éljen, éljen! / 5 napja
A véghantali kérdések után – Miért beteg a magyar futball? Gyógyít6atlan? – néhány évtizeddel, a világjárvány harmadik hullámában vergődve egyre erősebben bízunk a gyógyulásban és az egészséges jövőben.
Éljen, éljen! / 1 hónapja
"Rajongok azokért a szakmai tanácsokért, évtizedek által kiérlelt esszenciális félmondatokért, amelyeket edzőképző tanfolyamokon kevésbé, nagy csapatok öltözőiben annál inkább el lehet csípni, meg lehet tanulni."
Éljen, éljen! / 2 hónapja
"A dél-koreai futball pedig láthatóan hatalmas utat járt be azóta, hogy az 1954-es világbajnokságon, a Puskás Ferenc vezette Aranycsapat 9:0-ra győzte le az ázsiai ország csapatát."
Éljen, éljen! / 2 hónapja
A FourFourTwo magazin 2021. februári számának főszerkesztői jegyzete.
Éljen, éljen! / 4 hónapja
Emlékszem Gera Zoltán mondataira az interjúfolyosón, talán éppen a portugálok elleni csodagólja után: „Mindig erről álmodtunk, ezért kezdtünk el futballozni. Hogy egyszer, egy Eb-n vagy egy vb-n több tízezer magyar szurkoló előtt játszhassunk...”
Éljen, éljen! / 5 hónapja
"Hogy miként kerül mindez egy futballmagazinba? Úgy, hogy Hollywood egyik legismertebb forgatókönyvírója néhány esztendeje élete egyik legfontosabb felkérését kapta: írjon filmet Puskás Ferencről."
Éljen, éljen! / 7 hónapja
"Azt a jó hírt jelenthetem be, hogy immár minden régi és új olvasónk kézbe veheti, s az ágya mellé, az éjjeli szekrényre vagy a polcra, a gyűjteményébe helyezheti a legújabb, 127. lapszámunkat!"
Éljen, éljen! / 8 éve
"Annak a meccsnek a biztonságos és gyűlölködéstől mentes megrendezése amúgy is nehezen teljesíthető feladat lenne, de ilyen előzmények után életveszélyes szituációról kell beszélnünk"
Éljen, éljen! / 8 éve
"Ugyan van-e a világnak még egy helye, ahol kérdés lehet, hogy egy kormány támogatja-e a sportot, a futballt, a jövő generációk testi-lelki egészségét vagy sem?"
Éljen, éljen! / 8 éve
"A film teljes felvételét sem a meccs idején (csak rádió volt akkor), sem az azt követő évtizedekben (!) nem láthatta itthon sem szurkoló, sem újságíró, sem edző. Eközben képzési rendszereket építettek arra a kilencven percre"