címke: ZTE

5 éve
Mint minden hétfőn, ezúttal is megválasztjuk az elmúlt hét edzői nyilatkozatát Magyarországon. Választásunk ezúttal nem egy NB I-es szakvezetőre, hanem a most NB II-ben dolgozó exfutballistára, Lendvai Miklósra esett. Kommentár nem szükséges hozzá...
6 éve
A zalaegerszegi önkormányzat és Nagy Ferenc többségi tulajdonos csütörtökön megkötötte a futballklub eladására vonatkozó megállapodást, ennél fogva megmenekült és folytathatja szereplését a hazai második vonalban a Zalagerszegi TE labdarúgócsapata.
6 éve
Nagy Ferenc többségi tulajdonos elfogadja azt az ajánlatot, amelyet a zalaegerszegi önkormányzat vezetése tett a másodosztályú ZTE FC megvételére, de feltételekhez köti.
7 éve
A Zalaegerszeg két labdarúgója és egyikük párja közúti balesetet szenvedett. A csapatkapitány, Máté Péter és Kulcsár Kornél a Somogy megyei Böhönye térségében járt, amikor autójukkal a nedves úton megcsúsztak és árokba hajtottak.
7 éve
A Zalaegerszeg hivatalos honlapján jelentette be, hogy a legutóbb az Egri FC-nél dolgozó Simon Antal lett a csapat új vezetőedzője.
7 éve
Először csak egy mobiltelefonon látta Horváth Gábor bundatérképét, most pedig nem igazán tudja eldönteni, mi tévő legyen – a korábbi válogatott kapus, Vlaszák Géza maga is nagyon meglepődött, amikor saját nevét látta a rajzon, viszont állítja: őt sosem kereste meg senki, így nincs mitől tartania. Interjú.
7 éve
Söröspoharakat dobált és verekedést provokált az a hat futballszurkoló, akit szombat este vettek őrizetbe a rendőrök Zalaegerszegen - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.
7 éve
A hazai pályán aratott négygólos sikert követően szombaton, idegenben 6-3-ra múlta felül a másodosztályú Zalaegerszeget a Videoton, amely így kettős győzelemmel jutott tovább a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjéből.
8 éve
Őrzi veretlenségét a Puskás Akadémia FC az NB II Nyugati csoportjában. A felcsútiak Zalaegerszegről hozták el a három pontot.