címke: Yaya Touré

Örömfoci / 1 éve
Amióta 1994 nyarán először megjelent az angol FourFourTwo, a legnagyobb szupersztárokat vittük közelebb az olvasókhoz. Íme, az a 101 labdarúgó, akivel a legnagyobb kitüntetés volt találkoznunk. Íme, az 1. rész.
Sztorik a nagyvilágból / 2 éve
Yaya Touré, a Manchester City egykori nagyágyúja csak ötször lépett pályára új csapatában, a görög Olympiakoszban, de máris nézhet új munkahely után.
Top 10 / 2 éve
A mérkőzéseket sokszor a középpályán nyerik meg, vagy éppen veszítik el, ami jól mutatja, mennyire kiemelkedő ez a csapatrész, és az itt játszó futballisták mennyire kitüntetett helyzetben vannak. A FourFourTwo munkatársa összegyűjtötte a tíz legjobbat a Premier League történetéből.
top 10 / 2 éve
Mohamed Szalah és Sadio Mané játékukkal valósággal elkápráztatják az Anfiled Roadot, de nem ők az első és egyetlen kiemelkedő afrikai játékosok a Premier League történetében. A FourFourTwo összegyűjtötte a legjobbakat.
3 éve
Yaya Touré, a Manchester City elefántcsontparti labdarúgója készen áll arra, hogy visszatérjen hazája válogatottjába.
3 éve
Yaya Touré, a Manchester City labdarúgója 100 ezer fontot (35,9 millió forint) ajánlott fel a manchesteri robbantásban elhunytak családjainak támogatására, illetve a sérültek kezelésére.