címke: Willian

Chelsea / 1 éve
A brazil támadója szerint a Kékek számára mostantól minden találkozó egy döntővel ér fel, amennyiben a csapat az idény végén szeretné elérni a Bajnokok Ligáját érő helyek egyikét.
2 éve
Kiyan Sobhani
Kedden kezdődnek a Bajnokok Ligája negyeddöntői, és a FourFourTwo szakértői feltették a nyolc legégetőbb kérdést a legjobb nyolc csapat küzdelmei előtt.
2 éve
Továbbjutott az angol ligakupában a Chelsea, miután hazai pályán legyőzte az Evertont, a hosszabbítás percei pedig két gólt is hoztak. Nem sikerült ugyanez a Tottenham Hotspurnek, mely ugyan vezetett a West Ham United ellen, de volt egy rossz negyedórája, mikor beszedett hármat.
7 éve
Willian, a Sahtar Doneck brazil középpályása az átigazolási időszak utolsó pillanataiban 40 millió euróért az Anzsi Mahacskala csapatához szerződött. 
7 éve
A www.sambafoot.com honlap - melynek a brazil futball a profilja - minden évben odaítéli a Samba Gold díjat a legjobb, Európában futballozó brazil labdarúgónak. 2012 győztese - címét megvédve - Thiago Motta, a Milantól a Psg-be szerződö védő lett.
1