címke: West Ham United

Futball és zene / 8 hónapja
Ha arra voltál kíváncsi, hogyan néz ki az Arsenal címere egy Pink Floyd-kezelés után, ne is keress tovább.
Kérdezd meg pacekba! / 9 hónapja
Min múlott, hogy nem lett az Arsenalé? Miért nem vált be Moyes a Unitednál? Lehetett volna többször válogatott? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Michael Carrick.
Premier League / 10 hónapja
Az angol futball történetében, és különösen a Premier League eddigi huszonhat évében sok világklasszis külföldi játékos játszott Angliában, így nem volt könnyű kijelölni azt a sztárt, aki eddig a legjobb volt az adott klub történetében. A FourFourTwo azért kísérletet tett rá.
Örömfoci / 11 hónapja
A West Ham egykori csatára nem edzőként vagy kommentátorként folytatta pályafutását: manapság a legnagyobb futballisták autóit tuningolja. Birodalma pedig egyre csak terjed…
1 éve
Még az első félidőben hátrányba került hazai pályán a Manchester City, de végül csak megnyerte a Wets Ham United elleni meccset, így nem vesztett nyolcpontos előnyéből a Premier League tabelláján. Josep Guardiola csapata sorozatban harmadik meccsét nyeri meg 2-1-re.
1 éve
Menesztették a West Ham United labdarúgócsapatának éléről Slaven Bilic vezetőedzőt, ezzel párhuzamosan pedig Claude Makélélé vette át a belga élvonalban szereplő AS Eupen labdarúgócsapatának irányítását.