címke: West Bromwich Albion

Örömfoci / 1 éve
Talán a venezuelai futball kevésbé izgalmas, mint a kolumbiai vagy a brazil, de egy srác, a West Bromwich Albion* csatára, Salomón Rondón azért harcol, hogy ez ne így legyen.
Old Trafford / 2 éve
Vincze Szabolcs
A magyar FourFourTwo Manchesterben járt a hétvégén, és ha már ott járt, kollégánk két nap leforgása alatt megnézett két United-meccset, egyet az angol hatodligában, egyet pedig a Premier League-ben. És életében másodszor járt bajnokavatón a városban, öt év eltéréssel, és egy elég fontos különbséggel.
top 10 / 2 éve
Amit Katwala
Bár az 1992-ben útjára indult Premier League-ről azt tartják, hogy a világ legerősebb bajnoksága, majdnem minden szezonban akad egy olyan csapat, amely bizonyítja, hogy nem sok keresnivalója van ott. Részeg csapatkapitányoktól a morcos menedzsereken át, ezek az együttesek statisztikailag valóban a bajnokság történetének valaha volt legrosszabb csapatait alkotják.
2 éve
A topligákban csak egyetlen meccset közvetít a televízió hétfő este, a Chelsea otthon fogadja az angol bajnoki sereghajtó West Bromwich Albiont, és kijöhet a gödörből. Antonio Conte együttese ugyanis a Bournemouth és a Watford elleni kudarcok után az ötödik helyre csúszott a tabellán, ami viszont csak Európa-liga indulást biztosít.
2 éve
Szombaton a Chelsea 4-0-ra nyert a West Bromwich Albion otthonában a Premier League 12. fordulójában, a mérkőzés első gólját Álvaro Morata szerezte a 17. percben. Utána nagyon figyelt rá a védője, a videón jól látszik, mennyire.