címke: Visszajátszás

Visszajátszás / 2 hónapja
Reggelig a kaszinóban, szállodába lopódzó lányok, szunyókálás edzés közben. A körülmények: a csapat a történelmi triplázás után van, tízezer mérföldre otthonról, Steve McClaren gondjaira bízva. Az akkori főszereplők elevenítik fel a felkészülés eseményeit…
Visszajátszás / 4 hónapja
Egy évvel a ’82-es vb előtt egész Európa felkapta a fejét a hírre: Tatabányán 2–1-re kikapott a Real Madrid. Az UEFA-kupa első fordulójából bírói segítséggel végül mégis a blancók jutottak tovább.
Visszajátszás / 5 hónapja
2011. május 13-án Kőszegen hazai földbe helyezték az 1981-ben elhunyt Lóránt Gyula földi maradványait. A NAC, a Vasas és a Bp. Honvéd, no meg az Aranycsapat egykori nyughatatlan klasszisa – három kőszegi napot leszámítva 1963 decembere óta először – végleg hazatért. A FourFourTwo magazin akkori cikkével idézzük fel rendkívüli pályafutását.
Visszajátszás / 6 hónapja
2013-ban volt százötven éves az angol szövetség. Az FFT ismerteti a foci állapotát a viktoriánus Angliában, ahol a játékosok pipáztak, megfogták a labdát, vagy kapufaként funkcionáltak.
Visszajátszás / 7 hónapja
A Kádár-rendszer kérve sem kaphatott volna jobb társadalmi legitimációt, mint a színészek és az újságírók évenkénti futballfesztiválja, amely népünnepély lett, majd a korral együtt elenyészett.
Visszajátszás / 7 hónapja
Az apartheid legnehezebb éveiben fekete dél-afrikaiak ezrei özönlöttek, hogy lássák a „világ legjobb meccsét” és valakit, aki „Pelénél is jobb volt”.
Visszajátszás / 9 hónapja
A legtöbb brit számára Cantona hazai karriere alig több mint videogyűjtemény a YouTube-on. Pedig pályafutása már azelőtt is siker és botrány elegye volt, hogy átkelt volna a csatornán.
Visszajátszás / 9 hónapja
1973-ban mindössze egy olyan klub volt Manchesterben, ami igazán érdekelte Bestie-t, és az nem a United volt. Az FFT megidézi a Slack Alice-t, a belfasti „második otthonát”, ami végül bukását is eredményezte.