címke: Vincze Ottó

Bajnokok Ligája, 1995 / 3 hónapja
Jogos a többes szám: mesés gólok. Ugyanis Vincze Ottó 1995. szeptember 13-án a 2009-ben lebontott zürichi Hardturm stadionban nem egy, hanem két gólt varrt be Pascal Zuberbühler kapujába.
7 éve
Tavaly szeptemberben, 61 éves korában elhunyt Németh Ferenc, a magyar sportfotózás kiemelkedő alakja, de fiának köszönhetően nemcsak munkássága miatt őrzi meg az emlékezet. Németh Péter emlékcsapatot alapított édesapja tiszteletére, amely idén, január 4-én mutatkozott be Salgótarjánban. A csapatban helyet kapott az egykori válogatott labdarúgó, Vincze Ottó is, aki most Horváth Ferenc stábjában dolgozik Győrött, és egy csellel most is megmutatta, hogyan is kellene a labdával bánni. Edzésen lehet gyakorolni.
8 éve
Az egykori Fradi-kedvenc sem hagyta ki a keddi El Clásicót, amit idegenben nyert meg 3–1-re a Real Madrid. Vincze Ottó a végeredménynek nem örült, a nagy titkot viszont elárulta az FFT-nek: megfelelő szakember kell a Barcelona élére, máskülönben még egy ilyen garnitúra sem tud tartósan eredményesen futballozni. Láttuk.
8 éve
Az UEFA Bajnok Ligája utolsó fordulóján eldőlt, mely csapatok jutnak a legjobb 16 közé. A Sport TV azonban 2012-ben még nem int búcsút a BL-nek, decemberben képernyőre tűzi a Ferencváros 1995-ös fantasztikus sorozatát, valamint az összes eddigi BL-döntőt is láthatják a nézők.
8 éve
Az UEFA Bajnok Ligája utolsó fordulójában eldőlt, mely csapatok jutnak a legjobb 16 közé. A Sport TV azonban 2012-ben még nem int búcsút a BL-nek, decemberben képernyőre tűzi a Ferencváros 1995-ös fantasztikus sorozatát, valamint az összes eddigi BL-döntőt is láthatják a nézők.
9 éve
Néhány éve még Kubala Lászlóval passzolgatott, most egyetemen tanul, és hétfőnként rendszeres vendég a Sport Televízió Fieszta című műsorában. A magyar lányok kedvence, Vincze Ottó megváltozott, de így megy ez az életben: az egykori Fradi-játékos spanyolországi élményeiről, a Barcelonáról, és emlékezetes sztorijairól nyilatkozott az FFT-nek.
1