címke: Vincent Kompany

Az én csapatom / 4 hónapja
Scott Sinclair, a Celtic szélsője rengeteg sztárral játszott a Chelsea-ben és a Manchester Cityben, de egyikük sem volt annyira félelmetes, mint Scott Brown.
Man City / 8 hónapja
A Manchester City csapatkapitánya, Vincent Kompany elhagyja a csapatot ezen a nyáron.
Premier League / 8 hónapja
Vincent Kompany újra hős lett Manchester kék felében, és már nem először. Kiválogattuk több mint egy évtized öt legemlékezetesebb pillanatát.
Mesterkurzus / 1 éve
A Manchester City és a belga válogatott vezére hat lépésben magyarázza el, hogyan állj csapatod élére.
2 éve
Vincent Kompany, az angol labdarúgó-bajnokságban listavezető Manchester City csapatkapitánya szerint még közel sem biztos, hogy a szezon végén aranyérmet ünnepelhetnek.
5 éve
Kisebb sérülést szenvedett Vincent Kompany, a Manchester City csapatkapitánya, akinek így kérdésessé vált a játéka a jövő szerdai, AS Roma elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzése
5 éve
A csapatkapitány Vincent Kompany új, ötéves szerződést kötött a Manchester Cityvel.A megállapodás értelmében a 28 esztendős belga hátvéd - akárcsak a kedden hosszabbító spanyol David Silva - 2019 nyaráig jelenlegi klubjánál marad.
6 éve
Az angol sajtó szerint új kiszemeltje van a Barcelonának. A katalán klub a nyáron a védelmét szeretné erősíteni, és már meg is van a jelölt, aki beillene a csapat filozófiájába.