címke: világbajnokság

örömfoci / 1 hónapja
Jóval az előtt, hogy Argentína fiatal tehetségeit az „új Maradoná­nak” nevezték volna el, ott volt az igazi Maradona. Negyven évvel azt követően, hogy 16 évesen bemutatkozott, az FFT felidézi pályafutása kezdetét.
Visszajátszás / 4 hónapja
Lehet, hogy Pablo Escobar a világ egyik legaljasabb bűnözője volt, de a futballért ő is rajongott. Szenvedélye – és főleg pénze – örökre megváltoztatta a kolumbiai labdarúgást.
Visszajátszás / 1 éve
1930-ban a világbajnok Uruguay olyan trófeával ünnepelte a győzelmet, amelyet valószínűleg azóta sem látott senki. Miért? Az FFT a rejtély nyomába ered.
ranglista / 2 éve
Ó, te csodálatos Cristiano. A portugál futballzseni miután betalált Marokkó ellen, megelőzte Puskás Ferencet az örökranglistán, és immáron ő minden idők második legeredményesebb gólszerzője a válogatott találkozókat figyelembe véve.
Örömfoci / 2 éve
Még mindig a jövő nagy reménysége vagy túlértékelt szupersztár? Mindenkinek van véleménye a brazilok kedvencéről, és a 2014-es vb-nek is köszönhetően Neymar élete egyre csak zaklatottabbá vált. A torna előtt mindenki tőle várta a megváltást, de vajon beváltotta-e akkor a hozzáfűzött reményeket, és mire lehet képes négy évvel később, Oroszországban?