címke: videó

Top 10 / 3 hónapja
Még a legjobb futballisták is képesek elszúrni olyan helyzeteket, amiről azt gondolnánk, hogy a tévé előtt a fotelben ülve mi magunk is be tudnánk gyötörni valahogy a labdát a kapuba. A FourFourTwo munkatársa összeszedte a tíz legemlékezetesebb esetet, amikor az ordító helyzet ellenére nem született gól.
Top 10, videó / 2 éve
Eric Cantona, Kenny Dalglish, Dimitar Berbatov és Steven Gerrard a főszereplői annak az gyűjtésnek, amelyet a FourFourTwo munkatársa állított össze az angol futball legpatinásabb párbaja, a vasárnapi Liverpool-Manchester United rangadó előtt.
Videós összeállítás / 3 éve
A svéd zseni, Zlatan Ibrahimovic a csodagólok nagymestere. Van miből válogatni, amikor pályafutásának tíz legemlékezetesebb, legszebb találatát szeretnénk összeválogatni. Anyalapunk, a brit FFT honlapján vállalkozott erre a nehéz feladatra.
8 éve
Neymar már 2005-ben, 13 éves korában eltökélte, hogy csak két csapatban folytathatja pályafutását. Ezek közül az egyik a Barcelona volt. Ezt nevezik előrelátásnak.
8 éve
Megtelt az idei első nyilvános edzésre a Miniestadi. Nem kevesebb, mint 13 855 néző figyelte a Barcelona tréningjét, amelyen Messitől Abidalig mindenki részt vett.