címke: videó

BL-elődöntő, 2008 / 1 hónapja
Paul Scholes, a Manchester United legendája nem egy, és nem is két hálószaggató gólt szerzett pályafutása során. A FFT-nek elmesélte, hogyan emlékszik vissza az egyik legemlékezetesebbre, a Barca ellen.
Top 10, videó / 1 éve
Eric Cantona, Kenny Dalglish, Dimitar Berbatov és Steven Gerrard a főszereplői annak az gyűjtésnek, amelyet a FourFourTwo munkatársa állított össze az angol futball legpatinásabb párbaja, a vasárnapi Liverpool-Manchester United rangadó előtt.
Premier League / 1 éve
Mindenki ismeri Bergkamp gólját a Newcastle ellen, vagy Di Canio kapáslövését a Wimbledon ellen. De mi van azokkal a gólokkal, amelyek ugyanilyen szépek voltak a Premier League történetében, de mégsem emlékszik rájuk senki? A FourFourTwo összegyűjtött közülük tíz jobb sorsa érdemes találatot.
Top 10 / 1 éve
Még a legjobb futballisták is képesek elszúrni olyan helyzeteket, amiről azt gondolnánk, hogy a tévé előtt a fotelben ülve mi magunk is be tudnánk gyötörni valahogy a labdát a kapuba. A FourFourTwo munkatársa összeszedte a tíz legemlékezetesebb esetet, amikor az ordító helyzet ellenére nem született gól.
Videós összeállítás / 1 éve
A svéd zseni, Zlatan Ibrahimovic a csodagólok nagymestere. Van miből válogatni, amikor pályafutásának tíz legemlékezetesebb, legszebb találatát szeretnénk összeválogatni. Anyalapunk, a brit FFT honlapján vállalkozott erre a nehéz feladatra.
7 éve
Neymar már 2005-ben, 13 éves korában eltökélte, hogy csak két csapatban folytathatja pályafutását. Ezek közül az egyik a Barcelona volt. Ezt nevezik előrelátásnak.
7 éve
Megtelt az idei első nyilvános edzésre a Miniestadi. Nem kevesebb, mint 13 855 néző figyelte a Barcelona tréningjét, amelyen Messitől Abidalig mindenki részt vett.