címke: Vicente del Bosque

Új karrier / 2 hónapja
Vicente del Bosque, egykori spanyol szövetségi kapitány szerint a világklasszis sprinter, a jelenleg Ausztráliában szélsőként futballozó jamaicai Usain Bolt ragyogó szélső hátvéd lenne.
11 hónapja
Születésének 90. évfordulója alkalmából Madridban ünnepélyes keretek között emlékeztek Kubala Lászlóra, az FC Barcelona legendás játékosára, aki 1969 és 1980 között szövetségi kapitányként irányította a spanyol válogatottat, az ünnepségen a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagyköveteként részt vett Szöllősi György, a magyar FourFourTwo magazin főszerkesztője is.
3 éve
Az edzőkeringő megállíthatatlan jelenség, de úgy gondoljuk, van jó néhány olyan szakember, aki jelenleg nem annál a csapatnál van, amelyik legjobban feküdne neki, illetve van néhány olyan nagycsapat, amelynek anyagi lehetőségei korlátlanok, de még nem találták meg azt az edzőt, akire valóban szüksége lenne. Összeszedtük azt a 10+1 edzőt, akinek szerintünk más csapatnál volna a helye, mint ahol most tanyázik.
3 éve
A spanyol válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque kihirdette 24 tagú keretét a Costa Rica elleni barátságos mérkőzésre, és a Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
3 éve
Vicente del Bosque, a spanyol futballálogatott szövetségi kapitánya pozitív érzésekkel várja 2015-öt azok után, hogy idén nyáron kudarcot vallott csapatával a brazíliai világbajnokságon.
4 éve
A spanyol válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque a németek elleni vesztes meccs után elismerte: 2014 nem a spanyol válogatott éve volt.