címke: Vicente del Bosque

Örömfoci / 1 éve
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a futall történetének legkiválóbb trénerei előtt. Íme, az FFT listájának ötödik része.
Új karrier / 3 éve
Vicente del Bosque, egykori spanyol szövetségi kapitány szerint a világklasszis sprinter, a jelenleg Ausztráliában szélsőként futballozó jamaicai Usain Bolt ragyogó szélső hátvéd lenne.
3 éve
Születésének 90. évfordulója alkalmából Madridban ünnepélyes keretek között emlékeztek Kubala Lászlóra, az FC Barcelona legendás játékosára, aki 1969 és 1980 között szövetségi kapitányként irányította a spanyol válogatottat, az ünnepségen a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagyköveteként részt vett Szöllősi György, a magyar FourFourTwo magazin főszerkesztője is.
5 éve
Az edzőkeringő megállíthatatlan jelenség, de úgy gondoljuk, van jó néhány olyan szakember, aki jelenleg nem annál a csapatnál van, amelyik legjobban feküdne neki, illetve van néhány olyan nagycsapat, amelynek anyagi lehetőségei korlátlanok, de még nem találták meg azt az edzőt, akire valóban szüksége lenne. Összeszedtük azt a 10+1 edzőt, akinek szerintünk más csapatnál volna a helye, mint ahol most tanyázik.
6 éve
A spanyol válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque kihirdette 24 tagú keretét a Costa Rica elleni barátságos mérkőzésre, és a Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
6 éve
Vicente del Bosque, a spanyol futballálogatott szövetségi kapitánya pozitív érzésekkel várja 2015-öt azok után, hogy idén nyáron kudarcot vallott csapatával a brazíliai világbajnokságon.