címke: Verebes József

VIP-páholy / 10 hónapja
Döme Zsolt, a sikeres zeneszerző a pasaréti Pénzügyőr-pályán szocializálódott, és tudja, hogy a sorból kilógó Verebes József nem volt szakbarbár.
Kötelező olvasmány / 1 éve
Három évtized elteltével is elképedünk a Verebes Józsefről szóló, szamizdat jellegű könyvet olvasva.
Döglött akták / 1 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal egy négy nap alatt bekövetkező, rejtélyesen gyors gyógyulás történetét idézzük fel.
3 éve
Verebes József csütörtöki temetésén az MLSZ nevében Gellei Imre, a szövetség szakmai bizottságának elnöke, korábbi szövetségi kapitány mondott gyászbeszédet, amelyet szó szerint közlünk.
3 éve
A rákoskeresztúri Új köztemetőben vettek végső búcsút Verebes Józseftől, aki március 13-án hunyt el, 74 éves korában.
6 éve
A Győr–DVSC bajnoki félidejében a meccset közvetítő M1 helyszíni riportere kínos bakiba futott bele: Bobák Róbert az ETO legendás edzőjével, Verebes Józseffel készített interjút a szünetben, de szégyenszemre Istvánként mutatta be a nézőknek – a hibát maga a Mágus javította ki… A bántó tévedés azért is kellemetlen, mert a tévés éppen abban a stadionban keverte össze a korábbi szövetségi kapitányt a Jászai Mari-díjas színésszel, ahol alighanem valamennyi néző álmából felkeltve is tudja a csapattal két bajnoki aranyat nyerő tréner nevét. Az FFT magazin legújabb számának "Kérdezd meg pacekba!"-rovat vendége egyébként éppen Verebes volt.