címke: Vb 2014

3 hónapja
A 2021-es Európa-bajnokságot az olasz csapat nyerte meg, de vajon mennyire és mikor merülnek feledésbe a nagy bajnokcsapatok? Például hány játékost tudtok felsorolni a 2014-ben világbajnok német csapatból?
top 10 / 3 éve
Érdekes felidézni, mennyire emlékszik az ember a négy évvel ezelőtti világbajnokságra. A nagy gólokat persze memorizálja mindenki, a FourFourTwo most összeszedte a tíz legemlékezetesebb találatot a brazíliai tornáról.
5 éve
Miközben az olajárak folyamatosan esnek, ami hovatovább veszélybe sodorja az olajállamok mesebeli jólétét, Németh Krisztián Katarba igazolása kapcsán fellángolt a vita idehaza: szabad-e a csillagászati fizetésért feláldozni a vélt vagy valós szakmai előmenetelt. Vagy ha jó volt Pep Guardiolának, Raúlnak, Gabriel Batistutának, és jó Xavinak, akkor ne finnyáskodjunk már? És jó lesz-e a világ legjobb 32 (40?) csapatának a 2022-es világbajnokságra? Tényleg rabszolgák építik a stadionokat, és nem léteznek munkavédelmi szabályok? Melyik meccset nézzük, amíg Katarban lapcsánkát eszünk Fischer Ferinél? Minden kiderül az FFT dohai helyszíni riportjából.
5 éve
A népszerű újságíró, a Magyar Rádió munkatársa, Lantos Gábor juttatta el hozzánk friss gondolatait Németh Krisztián Katarba igazolásával kapcsolatban.
6 éve
Német vagy, és eldöntötted a vb-döntőt? Akkor ne nyúlj a pohárhoz! Helmuth Rahn és Gerd Müller után most a harmadik világbajnok hős, Andreas Brehme élete is zátonyra futott
6 éve
Az idén nyáron Mario Götze lett Németország legnagyobb hőse, miután ő szerezte a világbajnoki döntő egyetlen gólját Argentína ellen. Most pedig úgy döntött, az akkor viselt cipőjét felajánlja jótékony célra, hogy gyerekeken segítsen.
6 éve
Amennyiben a héten nem találnak megfelelő helyszínt a kalinyingrádi labdarúgó-stadionnak, úgy a városban nem rendeznek mérkőzéseket a 2018-as világbajnokságon Vitalij Mutko orosz sportminiszter szerint.
6 éve
Lionel Messi a legtöbb kritikát mostanában nem is a saját maga döntése miatt kapta, hiszen a nyári világbajnokságon nem ő ítélte oda magának a torna legjobb játékosának járó Aranylabdát. Nem ő döntött úgy, hogy megérdemli, hanem mások. Nem tehet semmiről, ezért is fáj neki a sok kritika, ráadásul ha rúgott volna egy gólt, akkor szerinte a szurkolók véleménye is más lenne, akárhogy játszott a többi meccsen.