címke: Varga Zoltán

Döglött akták / 8 hónapja
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball abszurd „ügyiratai” közül. Ezúttal a Varga Zoltán pályafutását befolyásoló családi traumáról írunk.
levéltári futball / 10 hónapja
A ferencvárosi Varga Zoltán ügyében minden részletre kiterjedő vizsgálatot rendelt el a politikai rendőrség. Rendkívül kényes esetről volt szó, hiszen olyasvalaki hagyta el az országot, aki a közönség kedvence volt. A gyerekként csak kis Puskásnak becézett Vargát a szurkolók hamar a szívükbe zárták, hiszen váratlan megoldásaival, páratlan technikájával kitűnt játékostársai közül.
Örömfoci / 1 éve
Ötven évvel ezelőtt olyan csapata volt a Ferencvárosnak, hogy a játékosok neveit egyenként kellene csillagokból kirakni az égen, és ha ezt a megoldást manapság egy nálam sokkal fiatalabb generáció giccsesnek, sziruposnak vagy hollywoodi látványelemnek tartja, akkor tegye nyugodtan. Lakat. T. Károly írása.
6 éve
Szomorú, mégis örömteli ünnepségre került sor ma Zuglóban, a Kövér Lajos utcában. A kerületi önkormányzat ugyanis Varga Zoltánról nevezte el az a sporttelepet, melyen a zseniális labdarúgó egy öregfiúk mérkőzés közben életét vesztette. A névadó ünnepség keretein belül pályára lépett a Ferencváros és a BVSC öregfiúk csapata, a mérkőzést Mészöly Kálmán vezette.
6 éve
Sportpálya névadó ünnepségre készülnek Zuglóban. Szomorú eseményből adódó névadó ünnepségre. A zuglói önkormányzat ugyanis Varga Zoltánról nevezi el azt a sporttelepet, ahol az egykori ragyogó labdarúgó életét vesztette.