címke: Varga József

Szakmailag / 6 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a korábbi válogatott játékos, Varga József.
6 éve
Varga József az angol Championshipben szereplő Middlesbrough-ban folytatja pályafutását. A DVSC válogatott középpályása egyéves kölcsönszerződést kötött az angol klubbal, amelynek opciós joga van a játékos végleges megvásárlására.
6 éve
A Greuther Fürth hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett a Frankfurttól a német bajnokság 27. fordulójában. A két magyart is soraiban tudó együttesnek ezzel továbbra is látványosan nem megy hazai pályán...
6 éve
A Bundesliga 24. fordulójában Hamburgban játszott bravúrosnak mondható döntetlent a sereghajtó Greuther Fürth. Varga József a kezdőcsapatban kapott játéklehetőséget, és végig ott volt a pályán.        
6 éve
Két taktikai szabálytalanság miatt már az első félidőben kiállították Varga Józsefet a Bundesliga 22. fordulójában. A magyar játékos csapata, a Fürth ki is kapott a Fortuna Düsseldorf otthonában, Szalai-gól nélkül ikszelt a Mainz, továbbá győzött a Leverkusen. Délutáni eredmények.