címke: Vác

Harcosok Klubja / 6 hónapja
Az 1991/1992-es szezon egyik legfontosabb bajnokiján, a Fradi-Vác mérkőzésen egyszerre startolt rá a kipattanó labdára Keller József és Romanek József.
4 éve
Nagy Tibor másfél évtizedet játszott Vácon, nyert bajnokságot és Magyar Kupát is a csapattal, a máig emlegetett, Csank János vezette „aranycsapatnak” alapembere és kapitánya volt. Az elmúlt években már vezetőedzőként dolgozik, az elmúlt idény kapcsán (és a jövőt is érintve) nyilatkozott a klub honlapján. Nem fogta vissza magát…
8 éve
Ötvenöt évesen a legfontosabb meccsét vívja. Nem a Manchester United vagy a Barcelona a rivális, mert ez az ellenfél nem csupán kegyetlen, de alattomos is. Mózner János, aki legutóbb a Vác kispadján, előtte a Puskás Akadémia U17-es csapatának kispadján ült, hónapok óta az életéért harcol. A fociakobon.hu interjúja a súlyos betegséggel küzdő Mózner Jánossal. 
8 éve
A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető Kiss Ferenccel, a Vác VLSE szakágvezetőjével, valamint Gellei Imre korábbi szövetségi kapitánnyal, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia volt szakmai igazgatójával beszélgetett.
8 éve
Az MLSZ Versenybizottsága által kijelölt Versenytanács a mai ülésén úgy határozott, hogy a Dunakanyar-Vác NB II-es felnőtt csapatával szemben kezdeményezi az MLSZ Fegyelmi Bizottságánál a bajnokságból történő kizárását.
8 éve
Nem utazott el a Dunakanyar-Vác csapata Szegedre, az NB II Keleti csoportjában ma 14.30 órakor esedékes bajnoki mérkőzésre. A két nap alatt - úgymond - sztrájktörőkből összetoborzott együttesnek az MLSZ nem adta meg a játékengedélyt. Ezzel - úgy tűnik - befejeződött Héger József sajátos "mentőakciója".