címke: UEFA

örömfoci / 1 éve
Mire jó a FIFA világranglistája? Leginkább semmire. Funkciótlan, értelmetlen, torzító, sőt olykor még kártékony is. De létezik, és együtt kell vele élnünk.
1 éve
A következő idénytől bevezetik a negyedik cserelehetőséget és az új kezdési időpontokat a labdarúgó Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában és a Szuperkupában.
1 éve
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékes testülete fegyelmi eljárást indított az AS Roma ellen, mert az olasz klub egyik labdaszedője húzta az időt az ukrán Sahtar Doneck elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő keddi visszavágóján.
1 éve
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) év végi ranglistájának élén a klubok között a spanyol Real Madrid áll, a válogatottak között pedig Németország lett az első.
1 éve
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a hírek szerint már döntött, és húszmillió eurós büntetést készül kiszabni az olasz AC Milan csapatának a pénzügyi fair play szabály megsértése miatt.
2 éve
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél (IFFHS) az első alkalommal állították össze az Év csapatát.
2 éve
A hírek szerint a nyáron tulajdonosváltáson átesett olasz AC Milan az első körben nem tudott felvázolni egy megnyugtató, stabil anyagi jövőképet az Európai Labdarúgó-szövetségnek, ennek pedig súlyos következményei lehetnek, az UEFA kizárhatja őket a nemzetközi kupasorozatokból.
2 éve
Rengeteg kérdőjel volt a jövő ősszel induló UEFA Nemzetek Ligája-sorozattal kapcsolatban, az MLSZ most a hivatalos honlapján igyekszik tiszta vizet önteni a pohárba a friss információk alapján.