címke: Tőzsér Dániel

4 éve
A Sheffield elleni mérkőzés után a középpályás dicséretétől volt hangos a lelátó. Vajon van-e esélye visszakerülni a magyar válogatottba?
5 éve
A watfordi szezon után ismét a Championshipben futballozhat Tőzsér Dániel: a magyar válogatott futballistát kettő plusz egy évre szerződtette a Queens Park Rangers - adta hírül pénteken az F-Group menedzseriroda. A középpályás pénteken Londonban átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és a válogatott szünet utáni első bajnokin, szeptember 12-én, a Nottingham ellen mutatkozhat be új csapatában.
6 éve
Átvette a vezetést az angol másodosztályban a Watford, miután tegnap hazai pályán 3–1-re megverte a Millwallt. A győzelemből Tőzsér Dániel egy elemi erejű szabadrúgással vette ki a részét. Úgy néz ki, Tőzsérnek jót tett a csapatváltás, hiszen a magyar válogatott középpályás ebben a szezonban eddig négyszer volt eredményes, és már kiosztott három gólpasszt is.
6 éve
A Watford 2-2-es döntetlent játszott a Blackburnnel pedig a 41. percben már 2-0-ra is vezetett. Ám ennél lényegesebb, hogy Tőzsér Dániel megmutatta, milyen szabadrúgásra képes.
6 éve
Arról már beszámoltunk, hogy Lovrencsics Gergő csapata edzőt váltott. Kiderült, egy másik magyar játékos is kénytelen új trénerrel készülni. Ez azonban sokkal meglepőbb edzőváltás.
6 éve
Úgy néz ki, jó nap ez a mai néhány külföldön játszó - pontosabban nem nem játszó - magyar futballistának. Tőzsér Dániel fél évre a Watfordhoz távozott, míg Priskin Tamást az Austria Wien szerződtetné.