címke: Tottenham Hotspur

Örömfoci / 1 hónapja
„Amikor hívtak, hogy enyém az Aranylabda, nem tudtam felvenni, egy kicsit le kellett nyugodnom előtte” - Luka Modric válaszolt a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire, mesélt az Aranylabdáról és Abramovics luxusjachtjáról.
Örömfoci / 1 hónapja
A barcelonai Cruyff-tanítványtól a meggyötört Juve-csillagig, a másodosztályú némettől a La Liga verőlegényéig végignézzük, milyen játékoskarriert futottak be az edzőfejedelmek.
Örömfoci / 3 hónapja
Teddy Sheringham 31 évesen lett a Manchester United játékosa de korántsem vett repülőrajtot. A 2000–01-es idény végére meggyőzte Alex Fergusont és a legidősebb futballista lett, aki megkapta a PFA Év játékosa-díját. Így emlékszik rá,
Kupagyőztesek Európa-kupája, 1991 / 3 hónapja
A manapság már szakkommentátorként dolgozó angol Gary Lineker sok szép gólt lőtt pályafutása során, de a FourFourTwo-nak elárulta, melyiket tartja közülük a legjobbnak, és miért.
Kvíz / 4 hónapja
Mennyit tudtok felsorolni azon játékosok közük, akiket José Mourinho a legtöbbet játszatott a Chelsea, a Manchester United és a Tottenham Hotspur menedzsereként?
Örömfoci / 4 hónapja
Az 1981-es FA-kupa-győzelem után Ricky Villa volt a Tottenham új üdvöskéje, 1982-ben viszont a Falkland-szigeteki háború miatt megrekedt két ellenséges nemzet között. Végül mégis ünnepelt hős lett.