címke: Törőcsik András

Az én csapatom / 6 hónapja
Liverpooli kapustól Törőcsik Andrásig rengeteg barcelonai is elfér Kozma István, a korábbi újpesti középpályás kezdőcsapatában.
Akkor, régen... / 1 éve
Ez ideig három ráadás-, avagy pótselejtezőt vívott a magyar labdarúgás, kettőt sikerrel. Mindjárt az elsőt is, 1977-ben, pedig a Bolívia elleni visszavágóhoz 3640 méter magasra kellett felrepülni.
6 éve
Törőcsik András ma ünnepli hatvanadik születésnapját. A nap folyamán több anyaggal is jelentkezünk róla, most egy videóval kezdjük…
7 éve
Az UTE Baráti Kör egy éven keresztül állja a lila-fehér klub legendás futballistájának, Törőcsik Andrásnak az alap gyógykezelését, amennyiben az agyműtéten átesett futballista vállalja a felé támasztott feltételeket.
9 éve
Az Újpest legendája, Törőcsik András is ott volt a lila-fehérek Fradi elleni öregfiúk-meccsén. A "derbire" kilátogató hazai szurkolók annak ugyan örülhettek, hogy az Újpest 2–1-re megverte a nagy riválist, a klubikonért viszont aggódhatnak. A korábbi 45-szörös válogatott klasszisról évek óta hallani, hogy rossz az egészségi állapota, s az életvitele sem példaértékű, ám most mindenki láthatta: alig hasonlít korábbi önmagára...
1