címke: Torghelle Sándor

Barátságos mérkőzés, 2004 / 1 hónapja
Lothar Matthäus elsőrangú marketingkapitány volt, hiszen kétéves regnálása alatt a tétmérkőzéseken tapodtat sem mozdult előre a magyar labdarúgás, ám az egykori aranylabdás neve jelentett akkora vonzerőt, hogy a világfutball elitje is szívesen játszott a mieinkkel. Torghelle Sándor pedig élt a lehetőséggel.
Örömfoci / 1 éve
Az évezred első évtizedében elbúcsúztunk a legendás Puskás Ferenctől, Torghelle Sándor két góllal megvette a repülőjegyét Angliába, Kassai Viktor pályafutása igazán beindult, és elkezdődött a Manchester City felemelkedése, ami átrajzolta a Premier League-et.
Örömfoci / 3 éve
Az angol futball a gólgyárosok újabb aranykora elé tekint, ennek apropóján a FourFourTwo felidézi a Premier League-időszak legnagyobb csatárait. A végeredményt nem csupán a rúgott gólok száma, de eredményeik, a játékstílusuk és a hátrahagyott örökségük is meghatározta. Kapusok, reszkessetek!
5 éve
A válogatott csatárra súlyos büntetést rótt ki az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, sőt, első fokon a fellebbezését is elutasította.
5 éve
Az MTK támadója 2019. június 30-ig hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését – adta hírül szombaton a kék-fehérek hivatalos weboldala, az mtk.hu.