címke: Tomiszlav Szivics

5 éve
Mint minden hétfőn, ezúttal is megválasztjuk az elmúlt hét edzői nyilatkozatát. Választásunk most Tomiszlav Szivics nehezen értelmezhető mondataira esett – avagy tényleg mindig a játékos a hibás?
6 éve
Megérkezett a szövetségbe Szivics Tomiszláv fellebbezése. A Disógyőr edzője jogi képviselőjén keresztül ráadásul azt kérte, hamár az elsőfokú eljárásra soron kívül, egy rendkívüli ülésen került sor, a másodfokú eljárást is "szíveskedjen" a szövetség illetékes bizottsága soron kívül, még a Magyar Kupa döntőt megelőzően, azaz legkésőbb a szombati napon lefolytatni.
6 éve
Szivics Tomiszlavot, a Diósgyőr edzőjét ma délután fél évre mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta a fegyelmi bizottság. Vajon tényleg ilyen büntetést érdemelt a tréner, vagy kellett hozni egy példás büntetést - boncolgatja a mifocink.com.
6 éve
Nem kellett sokat várna arra, hogy meglegyen az első olyan NB I-es edző, aki – hogy keményen fogalmazzunk – fellázad Pintér Attila keretösszetartása ellen Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr edzője kerek-perec kijelentette, hogy a bajnokság közben, fontos meccs előtt ő biztosan nem fogja elengedni egyetlen játékosát sem.
7 éve
Mint arról beszámoltunk, csupán egy pontot szerzett, és így továbbra is nyeretlen a Diósgyőr, miután a hazai pályán játszott a Kecskeméttel. Na de hogy látta a két edző a meccset?
7 éve
A bajnoki címvédő Győri ETO 21 órás kezdéssel a Diósgyőr ellen lép pályára. Pintér Attila szerint minden kezdett nehéz, Szivics viszont nem ájult el a Győrtől. A mérkőzést az M2 élőben közvetíti.