címke: Thomas Müller

Oroszország, 2018 / 2 éve
Egy világbajnokságon nemcsak új titánok tűnnek fel, akik végre megmutatják a világnak, mit tudnak, hanem vannak leszerepelő sztárok is, aki pedig nagy várakozással vágnak nekik a tornának. Íme, a FourFourTwo gyűjtése a 2018-as tornáról.
Nationalelf / 2 éve
Thomas Müller, a német válogatott egyik leggólerősebb támadója szerint csapata idén erősebb, mint 2014-ben volt, amikor egyébként megnyerte a világbajnokságot Brazíliában.
Oroszország, 2018 / 2 éve
Számos visszavonult játékos - Norman Whiteside, Lothar Matthäus, Just Fontaine vagy Dino Zoff - nyugodtan nézheti a nyári világbajnokságot, tudván, hogy rekordjukat senki sem fogja megdönteni. De van, aki izgulhat a tévé előtt vagy a helyszínen, a FourFourTwo pedig össze is gyűjtötte őket.
3 éve
Mint ahogy arról honlapunk is beszámolt, a Paderborn elleni kupameccset - a papírformának megfelelően – simán hozta a Bayern, de hamar elveszítette egyik kulcsemberét. 
3 éve
Nem mintha egy percig is veszélyben forgott volna a Bayern München első helye a Bundesligában, ráadásul amellett, hogy egyetlen góllal nyerni tudott a Stuttgart otthonában, a második helyen álló Schalke is pontot hullajtott el Frankfurtban, így már tizenegy pont a bajorok előnye a tabella élén.