címke: Szöllősi György

Éljen, éljen! / 5 napja
A véghantali kérdések után – Miért beteg a magyar futball? Gyógyít6atlan? – néhány évtizeddel, a világjárvány harmadik hullámában vergődve egyre erősebben bízunk a gyógyulásban és az egészséges jövőben.
Éljen, éljen! / 1 hónapja
"Rajongok azokért a szakmai tanácsokért, évtizedek által kiérlelt esszenciális félmondatokért, amelyeket edzőképző tanfolyamokon kevésbé, nagy csapatok öltözőiben annál inkább el lehet csípni, meg lehet tanulni."
Éljen, éljen! / 2 hónapja
A FourFourTwo magazin 2021. februári számának főszerkesztői jegyzete.
Éljen, éljen! / 4 hónapja
Emlékszem Gera Zoltán mondataira az interjúfolyosón, talán éppen a portugálok elleni csodagólja után: „Mindig erről álmodtunk, ezért kezdtünk el futballozni. Hogy egyszer, egy Eb-n vagy egy vb-n több tízezer magyar szurkoló előtt játszhassunk...”
Éljen, éljen! / 5 hónapja
"Hogy miként kerül mindez egy futballmagazinba? Úgy, hogy Hollywood egyik legismertebb forgatókönyvírója néhány esztendeje élete egyik legfontosabb felkérését kapta: írjon filmet Puskás Ferencről."
Éljen, éljen! / 7 hónapja
"Azt a jó hírt jelenthetem be, hogy immár minden régi és új olvasónk kézbe veheti, s az ágya mellé, az éjjeli szekrényre vagy a polcra, a gyűjteményébe helyezheti a legújabb, 127. lapszámunkat!"
Gyász / 2 éve
Szerda reggel, 96 éves korában elhunyt a magyar rádiózás igazi legendája, egykori MLSZ-elnök és sportdiplomata Szepesi György, az Aranycsapat tizenkettedik tagja. A FourFourTwo tiszteletbeli főszerkesztőjétől lapunk és a Nemzeti Sport főszerkesztője, Szöllősi György búcsúzik a Nemzeti Sport internetes oldalán.
3 éve
Születésének 90. évfordulója alkalmából Madridban ünnepélyes keretek között emlékeztek Kubala Lászlóra, az FC Barcelona legendás játékosára, aki 1969 és 1980 között szövetségi kapitányként irányította a spanyol válogatottat, az ünnepségen a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagyköveteként részt vett Szöllősi György, a magyar FourFourTwo magazin főszerkesztője is.
3 éve
Kocsis Sándor olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes labdarúgóra, az Aranycsapat 88 éve született kiváló csatárára emlékeztek szerda délelőtt sírjánál, a Szent István-bazilika altemplomában.
3 éve
Mint arról beszámoltunk, hosszú és súlyos betegség után, 71 éves korában Sydneyben elhunyt Les Murray, akinek neve Ausztráliában összeforrt a labdarúgással. A riporterlegendától főszerkesztőnk, Szöllősi György búcsúzott.