címke: Szöllősi György

Éljen, éljen! / 2 hete
"Hogy miként kerül mindez egy futballmagazinba? Úgy, hogy Hollywood egyik legismertebb forgatókönyvírója néhány esztendeje élete egyik legfontosabb felkérését kapta: írjon filmet Puskás Ferencről."
Éljen, éljen! / 2 hónapja
"Azt a jó hírt jelenthetem be, hogy immár minden régi és új olvasónk kézbe veheti, s az ágya mellé, az éjjeli szekrényre vagy a polcra, a gyűjteményébe helyezheti a legújabb, 127. lapszámunkat!"
Gyász / 2 éve
Szerda reggel, 96 éves korában elhunyt a magyar rádiózás igazi legendája, egykori MLSZ-elnök és sportdiplomata Szepesi György, az Aranycsapat tizenkettedik tagja. A FourFourTwo tiszteletbeli főszerkesztőjétől lapunk és a Nemzeti Sport főszerkesztője, Szöllősi György búcsúzik a Nemzeti Sport internetes oldalán.
2 éve
Születésének 90. évfordulója alkalmából Madridban ünnepélyes keretek között emlékeztek Kubala Lászlóra, az FC Barcelona legendás játékosára, aki 1969 és 1980 között szövetségi kapitányként irányította a spanyol válogatottat, az ünnepségen a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagyköveteként részt vett Szöllősi György, a magyar FourFourTwo magazin főszerkesztője is.
3 éve
Kocsis Sándor olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes labdarúgóra, az Aranycsapat 88 éve született kiváló csatárára emlékeztek szerda délelőtt sírjánál, a Szent István-bazilika altemplomában.
3 éve
Mint arról beszámoltunk, hosszú és súlyos betegség után, 71 éves korában Sydneyben elhunyt Les Murray, akinek neve Ausztráliában összeforrt a labdarúgással. A riporterlegendától főszerkesztőnk, Szöllősi György búcsúzott.
3 éve
Össze lehet hasonlítani a Real Madrid legendás elnökét a mostanival? Nagyon is kézenfekvő a párhuzam. Főszerkesztőnk, Szöllősi György kedd reggeli publicisztikája a Nemzeti Sport Online-on.
4 éve
A FourFourTwo magazin főszerkesztője, Szöllősi György a Nemzeti Sportnak őszintén beszélt megszüntethetetlen kötődéséről Puskás Ferenchez, sportújságírói pályafutásának kezdeteiről, és más egyéb, személyes jellegű kérdésekről is. A Malonyai Péter által készített terjedelmes interjú a sportnapilap szombati számában jelent meg, most innen idézünk.