címke: Szepesi György

Az én csapatom / 1 éve
A legendás rádióriportert - aki 14 világ­bajnokságot tekintett meg a helyszínen, 1954 és 2010 között ott volt minden vb-n, az 1934-es és 1938-as tornát pedig rádión hallgatta a nagy előd, Pluhár István tolmácsolásában - 2011-ben kértük fel, hogy állítsa össze a valaha volt legjobb csapatot. Nem volt könnyű válogatnia...
In Memoriam / 3 éve
Életének 96. évében, július 25-én rövid szenvedés után elhunyt Szepesi György, a legendás rádióriporter, az MLSZ volt elnöke, a FourFourTwo magazin tiszteletbeli főszerkesztője. Lapunk állandó jegyzetírója, Lakat T. Lároly így búcsúzott tőle.
Emlékezés / 3 éve
Július 25-én, szerdán elhunyt Szepesi György legendás sportriporter és rádiós, a magyar FourFourTwo tiszteletbeli főszerkesztője. Lapunk ezzel a 2012. februári interjúval emlékezik az Aranycsapat tizenkettedik tagjára.
Gyász / 3 éve
Szerda reggel, 96 éves korában elhunyt a magyar rádiózás igazi legendája, egykori MLSZ-elnök és sportdiplomata Szepesi György, az Aranycsapat tizenkettedik tagja. A FourFourTwo tiszteletbeli főszerkesztőjétől lapunk és a Nemzeti Sport főszerkesztője, Szöllősi György búcsúzik a Nemzeti Sport internetes oldalán.
4 éve
Február 5-én ünnepli 95. születésnapját a legendás sportriporter, Szepesi György, az Aranycsapat tizenkettedik tagja.
6 éve
A hamarosan 94 éves Szepesi György volt az MLSZ elnöke, amikor legutóbb nagy tornára kijutottunk, az 1986-os vb-re. A FourFourTwo-nak elmondta: reméli, nem kell újabb harminc évet várni a következő kijutásra.
6 éve
A Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány először adta át a Szepesi György- és Östreicher Emil-díjat. Az elismeréseket Czibor Zsuzsanna és Novotny Zoltán kapta. A 2015. augusztus 19-én, a Groupama Arénában megtartott esemény egy perces néma főhajtással kezdődött a napokban váratlanul elhunyt Puskás Ferencné, a közhasznú szervezet alapítója emlékére - adta hírül szerdán Puskás Ferenc hivatalos emlékoldala, a PUSKAS.COM.