címke: Szakmailag

Szakmailag / 1 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a 14-szeres magyar válogatott kapus, Sáfár Szabolcs.
Szakmailag / 1 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a DVSC korábbi, a DEAC jelenlegi labdarúgója.
Szakmailag / 1 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a korábbi válogatott játékos, Varga József.
Szakmailag / 2 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a belga Genk korábbi kapusa.
Szakmailag / 2 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Paks kapusa.
szakmailag / 5 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Budapest Honvéd labdarúgója.
szakmailag / 5 hónapja
Rovatunkban a futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a DEAC labdarúgója, Rezes László.
Szakmailag / 5 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Paks vezetőedzője.
Szakmailag / 7 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk új rovatunkban, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Debrecen vezetőedzője.