címke: szabics imre

Sava-borsa / 1 hete
A Magyar Kupa-döntőre készülő Mol Fehérvár vezetőedzőjének hobbija a főzés: megnyugtatja a konyha hangulata, és imádja a különleges ételeket. 2015-ben a Symballban sütött az FFT-nek.
7 éve
Péntek este megjelent a hír a Sturm Graz hivatalos honlapján, miszerint Szabics Imre a mai bajnoki meccsen búcsúzik az osztrák közönségtől, és a jövőben nem játékosként, hanem sportvezetőként dolgozik majd a Sturm sikereiért dolgozik
7 éve
Az osztrák sturm12.at legfrissebb értesülése szerint Szabics Imre már a héten befejezi aktív játékos karrierjét és a Strum Graz vezetőségében dolgozik majd.  
7 éve
Szabics Imre az idei osztrák bajnokságban eddig ötször kapott lehetőséget a Sturmban: Négyszer csereként állt be, egyszer kezdett, 183 percet játszott, egy gólt lőtt. Többet biztosan nem fog, mert kitették a csapatból.
7 éve
Szabics Imre is segített Pintér Attilának abban, hogy leigazolja-e az ETO Patrick Mevoungout. A csapat vezetőedzője erről a szurkolói ankéton beszélt, mint mondta a Sturm Grazban együtt játszott a két légiós, és a magyar válogatott labdarúgó jókat mondott játékostársáról. Az ankéton megszólalt az ETO három új légiósa is, Pintér Attila pedig elmondta, nem mondott le még arról, hogy egy centert szerződtessen, és az átigazolási időszak mindezt még lehetővé is teszi.
7 éve
A Sturm Graz légiósa, a 34-szeres magyar válogatott csatár, Szabics Imre volt a FourFourTwo Felcsúti Kollégiumi Esték utolsó vendége a 2012-2013-as tanévben a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián. A tehetség önmagában sohasem elég, a szorgalmas játékosok juthatnak csak igazán magasra - üzente akadémistáinknak a csatár.