címke: Steven Gerrard

Top 10 / 5 hónapja
A FourFourTwo-nál úgy gondoljuk, a gólpassz néha legalább olyan szép, mint maga a gól, ezért munkatársunk összeszedte a Premier League történetének tíz, általunk legszebbnek gondolt átadását.
Premier League / 9 hónapja
James Milner, a Liverpool játékosa ötszázadik Premier League-meccsét játszotta. Ebből az alkalomból a FourFourTwo összeállított egy kezdő tizenegyet abból a maréknyi játékosból, akik szintén elérték pályafutásuk során ezt a mérföldkövet. Érdekes csapat született.
Top 10 / 10 hónapja
A mérkőzéseket sokszor a középpályán nyerik meg, vagy éppen veszítik el, ami jól mutatja, mennyire kiemelkedő ez a csapatrész, és az itt játszó futballisták mennyire kitüntetett helyzetben vannak. A FourFourTwo munkatársa összegyűjtötte a tíz legjobbat a Premier League történetéből.
Steven Gerrard / 1 éve
Chris Flanagan
Steven Gerrard, a Liverpool legendája elárulta a FourFourTwo-nak, mely meccsek határozták meg legjobban a pályafutását, nemcsak a legendás Bajnokok Ligája fordításról az AC Milan ellen, hanem a ún. „Gerrard-döntőről” is.
1 éve
A Manchester United szombaton 3-1-re nyert az Arsenal otthonában, de aki nézte a meccset, az pontosan tudja, hogy ezt a sikert egyetlen embernek köszönheti José Mourinho és együttese, mégpedig a kapus David de Geának. Akiről megint vannak szép számmal mémek az interneten, mert nem ez az első eset, hogy csapata pontot, pontokat köszönhet neki.
2 éve
Mint arról korábban beszámoltunk, Steven Gerrard, a Liverpool és az angol válogatott korábbi klasszisa is Magyarországra érkezett, hogy a klub ifjúsági csapatával Telkiben edzőtáborozzon.