címke: Stamford Bridge

Stamford Bridge / 1 éve
Egyre inkább úgy áll a helyzet, hogy Eden Hazard a nyáron elhagyja a Stamford Bridge-et, de a Chelsea már meg is találta azt a játékost, aki a helyére léphet.
Stamford Bridge / 1 éve
Didier Drogba nem érti, miért kellene Eden Hazard-nak a Chelsea-ből a Real Madridhoz mennie, szerinte a belga játékosnak maradnia kellene a Stamford Bridge-en, és segítenie a csapatot a Bajnokok Ligájáért folytatott harcban.
Stamford Bridge / 1 éve
Álvaro Morata túl sokáig keresett és talált kifogásokat, hogy miért nem megy neki a gólszerzés Angliában. Ő is úgy gondolja, hogy itt az ideje befejezni a sopánkodást!
2 éve
A Chelsea ma már az egyik legnagyobb klub Angliában és a világon, de a Premier League 1992-es indulásakor még nem sok minden utalta arra, hogy rövid időn belül a legjobbak közé kapaszkodik fel. A stadionján legalábbis semmi sem látszott. 
7 éve
José Mourinho már megérkezett a Stamford Bridge-re! Legalábbis az ESPN televízió kamerája elcsípte a portugált a Chelsea-Rubin Kazany (3-1) csütörtöki EL-negyeddöntőn a nézőtéren - egy szurkoló remek kivitelezésű Mourinho-maszkban nézte a találkozót!
1