címke: southampton

Örömfoci / 1 éve
Mégis mi történhetett minden idők leggyengébb PL-játékosával? Több mint két évtizeddel az 53 percnyi horrorshow után az FFT megpróbálta fellelni a futball legvalószínűtlenebb kultikus hősét.
Örömfoci / 1 éve
Néha az a benyomásunk, hogy a futballistáknak fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent iskolába járni. A Szentek akadémiáján járva az FFT gyorsan megbizonyosodott arról, hogy egyes csapatoknál éppen olyan komolyan veszik az osztálytermi munkát, mint a küzdelmet a pályán.
Örömfoci / 1 éve
A türelmetlen szenegáli Sadio Manénak sokáig kellett várnia, hogy bekerüljön az Aranylabdára jelölt játékosok közé. Most azok beszélnek Mané felemelkedéséről, akik mindezt végignézték.
Örömfoci / 2 éve
A Southampton akadémiája híres arról, hogy gentlemaneket képez. James Ward-Prowse azonban igazi zsiványnak bizonyult, és ördögien ért hozzá, hogyan kell a labdát játékba hozni…
Premier League / 3 éve
Nem újdonság, hogy a Premier League-klubok a leggazdagabbak a világon, és a legtöbbet ér a játékoskeretük. De pontosan mennyit is? A FourFourTwo munkatársa utánajárt, és klubonként rangsorolta őket.
3 éve
José Mourinho ezúttal is ütős taktikát talált ki a Manchester Unitednek, amely a Leciester City és a Burnley után a Southampton ellen is döntetlent eredményezett a bajnokságban, ezúttal pedig még gólt sem szerzett a gárda, így a portugál trénernek már nem a bajnoki címen kell gondolkoznia, sokkal inkább azon, hogy Bajnokok Ligája-helyen tartsa a csapatát.