címke: Sevilla

Európa-liga / 1 éve
Unai Emery, az Arsenal jelenlegi menedzsere elmesélte, hogyan gúnyolódott vele egyszer Sir Alex Ferguson, mert akkori csapatával nemzetközi szinten állandóan csak az Európa-ligában indultak.
Sevilla / 1 éve
A Sevilla szívesen szerződtetné Álvaro Moratát, az andalúziai klub sportigazgatója, Joaquín Caparrós szerint azonban klubjának nehéz dolga lesz, ha szeretne közös nevezőre jutni a Chelsea-vel.
Interjú / 2 éve
Jesús Navas még januárban adott interjút a FourFourTwo-nak, és elmesélte, Dani Alves hogyan segített neki abban, hogy a Premier League egyik legjobb szélső védője legyen, és miért viseli a 16-os mezt Sevillában.
2 éve
Kiyan Sobhani
Kedden kezdődnek a Bajnokok Ligája negyeddöntői, és a FourFourTwo szakértői feltették a nyolc legégetőbb kérdést a legjobb nyolc csapat küzdelmei előtt.
2 éve
Még csak fél óra telt el a Sevilla-Liverpool Bajnokok Ligája-csoportmeccsből, amikor az angol csapat már három góllal vezetett a spanyolok otthonában, mégis képes volt eltékozolni ezt az előnyt, és a hazaiak az utolsó percekben döntetlenre hozták ki a végeredményt. Szinte ugyanaz történt a Poollal, mint a 2005-ös BL-döntőben - csak pont fordítva.