címke: Serie A

Serie A, 2001 / 5 napja
Andrij Sevcsenko 127 bajnoki gólt szerzett a Milan mezében 1999 és 2006 között. Bár ő lőtte a győztes 11-est a 2003-as Bajnokok Ligája döntőjében is, mégis a Juventus (és a régi barát, Gianluigi Buffon) elleni, lehetetlen szögből szerzett 2001- es gólját mutatjuk be.
Kötelező olvasmány / 4 hete
Alapmű az olasz futball és a taktika szerelmeseinek.
Örömfoci / 1 hónapja
Tíz bajnoki cím és hét BL-szereplés nélküli év után a vörös-feketék visszatérnek a legnívósabb európai versenybe, és nem veszik félvállról a feladatot. Az FFT utánajárt, kik az új korszak kulcsszereplői.
örömfoci / 4 hónapja
11 évesen több mint 180 centi. 14 évesen már a Milanban játszik. 16 évesen a keret tagja. 17 éves korára már ötven bajnoki meccset játszott. Az Európa-bajnoki-döntő előtt az FFT felidéz egy 2017-es cikket a hatalmas termetű kapusról.
örömfoci / 4 hónapja
Golaccio! A ’90-es években kétségtelenül Olaszország és a Serie A volt a futball hazája. Tizenhárom európai trófea, hat rekordáron eladott játékos, hat Aranylabda, nem is beszélve Asprilláról vagy Zidane-ról. Ez a Calcio királyságának ideje.
Serie A / 6 hónapja
José Mourinho még át sem vette az AS Roma irányítását, de kiszivárgott, hogy első döntéseként engedné távozni a csapat saját nevelésű olasz válogatott középpályását és csapatkapitányát, Lorenzo Pellegrinit.
Örömfoci / 6 hónapja
Ha helyzet kínálkozott, Gabriel Batistuta ritkán hagyta ki. Az FFT a labdarúgás történetének egyik legveszélyesebb góllövőjét ünnepli, aki éppen harminc éve érkezett meg Európába…