címke: Sergio Aguero

Premier League / 1 hónapja
Sergio Agüero majdnem egy évtizede játszik a Manchester City csapatában, ahol klubikonná vált, de a katasztrofális 2020-as év után úgy tűnik, már nem kap nagyobb szerepet Josep Guardiola terveiben.
Az alvás tudománya / 7 hónapja
A labdarúgók világa gőzerővel keresi a tökéletes alvás titkát, nyomában lepedő matracon nem marad. Alvásguruk, hálókapszulák és viselhető kütyük segítenek a kor csillagainak olyan frissen és üdén nekiállni az egész napos focizásnak, amiről elődeik álmodni sem mertek.
Az én csapatom / 1 éve
A Liverpool – korábban a Leeds, a Newcastle, az Aston Villa és a Manchester City – hőse korábbi és jelenlegi csapattársaiból rakta össze csapatát. Szalah nem fért be.
Manchester City / 1 éve
A Bolívia elleni győzelem után Gabriel Jesus, a Manchester City brazil csatára elmondta, sem ő, sem Sergio Agüero nem megy sehova a bajnokcsapatból.
Premier League / 1 éve
Kinek a nevéhez fűződik a legtöbb gól és gólpassz. Mi az az MpGC? A FourFourTwo ezen statisztikák alapján összeállított egy tizenötös listát, amely a mostani Premier League-szezon legeredményesebb és leghatékonyabb gólszerzőit szedi sorrendbe. Mármint azokat, akik VALÓBAN a leghatékonyabbak.
Kérdezz, mi válaszolunk! / 1 éve
Dani Alves tanácsaival még hatékonyabban tudjátok majd alkalmazni a letámadást.
Mesterkurzus / 2 éve
A Manchester City argentin csatáránál senki sem tudja jobban, hogyan kell megszabadulni a védőktől. Az FFT pedig jól ki is faggatta erről.