címke: Sallai Roland

Örömfoci / 2 hónapja
A Puskás Akadémia edzőpályáján egyedül gyakorolt szakadó esőben, veszíteni a családi lábteniszbajnokságban sem tudott, és amikor úgy tűnt, villámléptekben halad céljai felé, közbejött a súlyos sérülés. Csakhogy Sallai Roland valamennyi buktatót és akadályt leküzdötte, immár stabil Bundesliga-játékosként készül az Európa-bajnokságra.
3 éve
Szerda este folytatódik a Bajnokok Ligája negyedik csoportfordulója, és már körvonalózódik, mely csapatok esélyesek a továbbjutásra. A forduló slágermeccse megint a Tottenham Hotspur-Real Madrid összecsapás lesz, Gulácsi Péter és csapata, az RB Leipzig pedig jó pozícióból indul a második három csoportmeccsre, és éppen a közvetlen rivális FC Porto otthonában lép pályára.
5 éve
A Sallai család igazi kuriózum a magyar labdarúgásban: Sándor a nyolcvanas-kilencvenes évek meghatározó futballistája, 55-szörös válogatott, az 1982-es és az 1986-os világbajnokságon is szerepelt a nemzeti csapatban. Tibor a Bp. Honvédban, a Siófokban és a Vácban játszott: a Duna-parti csapattal magyar bajnok is lett. László Dorogon szerepelt a felnőttek között, testvéreihez hasonlóan ő is volt a Bp. Honvéd játékosa, bár az NB I-ben nem jutott szóhoz. A jeles családi hagyományok tovább folytatódnak: Sándor után Roland is bemutatkozhatott a magyar válogatottban!
1